Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Aktive rejser

En aktiv ferie er en helt fantastisk måde at rejse på, fordi du selv aktivt er med til at skabe din rejseoplevelse. Du får set destinationerne på en helt anden måde, når du kommer forbi dem til fods eller på cykel. Det giver bedre tid og større mulighed for virkelig at opdage de steder, du rejser hen.  

Aktive rejser er især kendetegnet ved, at du kommer ud og får nogle oplevelser, du helt sikkert ikke ville have fået på en mere almindelig ferie. Samtidig får du bevæget dig og får en masse motion.

Vælg den rette rejse til dine behov

På alle vores rejser er der beskrevet, hvor langt du kommer til at vandre eller cykle hver dag. På den måde kan du selv bestemme hvilken rejse, der passer bedst til dig og dine ønsker. Det giver også en mulighed for at forberede dig hjemmefra, hvis cyklen eller vandrestøvlerne skal støves af før afrejse.

Nendunder kan du læse mere om de forskellige rejsetyper, du finder i vores aktive rejser

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

3 Items

per side
Oplev det unikke finske ørige midt mellem Finland og Sverige

Sæt kursen direkte mod de tusinde øers rige, Åland. Denne isolerede perle er helt eksotisk og anderledes. Uanset hvor du befinder dig, er havet altid tæt på – ligesom alt andet i de idylliske omgivelser.

 • 2 afrejser
 • 3 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 7.998,- DKK
Den lille ø, med den store personlighed

Oplev en bid af den britiske kultur med et twist af Frankrig på denne afsideliggende naturskønne ø midt i Mont Saint-Michel-bugten. Jersey, kendt som den lille ø med den store personlighed. 

 • 2 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.498,- DKK
Svenskernes egen solskinsø

Gotland er en af svenskernes foretrukne ferieøer, og det forstår man godt. Den 124 kilometer lange kyststrækning byder på dybe fyrreskove, vilde kyster og fantastiske solnedgange. 

 • 1 afrejse
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.498,- DKK

Unikke miniferier

Vores unikke miniferier er for dig, der gerne vil opleve verden fra en ny og unik side. De er nøje udvalgt og er alle steder, du normalt ikke vil finde i et rejsekatalog. Destinationerne på vores miniferier er nemlig ikke specielt tilgængelige med normale transportformer, men med vores private charterfly, kan du komme afsted og opleve deres upåvirkede skønhed.

Ferierne har især fokus på vandring i den smukke natur sammen med andre rejsende. Du kommer selvfølgelig også fordi spændende byer fyldt med interessant historie og kultur.

 

Cykelferier i Danmark

Du behøver ikke tage langt væk for at opleve fantastiske cykelruter og skønne landskaber. Du finder nemlig det hele i Danmark. Tag med på en af vores cykelferier, hvor vi oplever vores hjemland fra den smukkeste vinkel.

Da Danmark er forholdsvis fladt, er det en perfekt cykeldestination. Her er ikke de vilde stigninger, men et jævnt terræn, hvor alle kan være med. Derudover er du altid tæt på smuk natur og flotte kyster.

Om du vil til Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi rejser der passer til dine ønsker. Især Nordsjælland vil vi fremhæve som en fantastisk, men lidt overset cykeldestination og helt klart et besøg værd.

Alle ruterne er planlagt, så du kommer igennem den smukkeste natur og oplever de utrolige seværdigheder, hvert område har at byde på.