VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Aktive rejser

En aktiv ferie er en helt fantastisk måde at rejse på, fordi du selv aktivt er med til at skabe din rejseoplevelse. Du får set destinationerne på en helt anden måde, når du kommer forbi dem til fods eller på cykel. Det giver bedre tid og større mulighed for virkelig at opdage de steder, du rejser hen.  

Aktive rejser er især kendetegnet ved, at du kommer ud og får nogle oplevelser, du helt sikkert ikke ville have fået på en mere almindelig ferie. Samtidig får du bevæget dig og får en masse motion.

Vælg den rette rejse til dine behov

På alle vores rejser er der beskrevet, hvor langt du kommer til at vandre eller cykle hver dag. På den måde kan du selv bestemme hvilken rejse, der passer bedst til dig og dine ønsker. Det giver også en mulighed for at forberede dig hjemmefra, hvis cyklen eller vandrestøvlerne skal støves af før afrejse.

Nendunder kan du læse mere om de forskellige rejsetyper, du finder i vores aktive rejser

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
per side
Korsika | Seniorvenlig gruppevandreferie med dansk vandreleder

At rejse på Korsika foregår helt automatisk i små etaper, da du gang på gang bliver nødt til at stoppe op; enten på grund af geder, grise eller køer på vejen eller i fascination over Korsikas forunderlige natur.

  • 4 afrejser
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH eller Billund
Fra 10.998,- DKK
Cykelkrydstogt på Donau med dansk turleder

Wien, vin og vals – og vidunderlig smuk natur langs smukke Donau. Glæd dig til at cykle langs gamle, bilfri pramdragerstier og sejle gennem den verdensberømte Donausløjfe.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København

Unikke miniferier

Vores unikke miniferier er for dig, der gerne vil opleve verden fra en ny og unik side. De er nøje udvalgt og er alle steder, du normalt ikke vil finde i et rejsekatalog. Destinationerne på vores miniferier er nemlig ikke specielt tilgængelige med normale transportformer, men med vores private charterfly, kan du komme afsted og opleve deres upåvirkede skønhed.

Ferierne har især fokus på vandring i den smukke natur sammen med andre rejsende. Du kommer selvfølgelig også fordi spændende byer fyldt med interessant historie og kultur.

 

Cykelferier i Danmark

Du behøver ikke tage langt væk for at opleve fantastiske cykelruter og skønne landskaber. Du finder nemlig det hele i Danmark. Tag med på en af vores cykelferier, hvor vi oplever vores hjemland fra den smukkeste vinkel.

Da Danmark er forholdsvis fladt, er det en perfekt cykeldestination. Her er ikke de vilde stigninger, men et jævnt terræn, hvor alle kan være med. Derudover er du altid tæt på smuk natur og flotte kyster.

Om du vil til Sjælland, Fyn eller Jylland, så har vi rejser der passer til dine ønsker. Især Nordsjælland vil vi fremhæve som en fantastisk, men lidt overset cykeldestination og helt klart et besøg værd.

Alle ruterne er planlagt, så du kommer igennem den smukkeste natur og oplever de utrolige seværdigheder, hvert område har at byde på.