Coronavirus FAQ

Din sikkerhed

Når du rejser med Rejseriet, har vi fokus på sikkerhed og tryghed. Vi sælger kun pakkerejser og den danske lov om salg af pakkerejser sikrer dig som forbruger, hvis uheldet skulle være ude.

Rejsevejledninger

Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Det betyder, at hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det pågældende land, så vil vi aflyse din rejse, og du vil få pengene retur. Det har vi gjort for alle vores gæster under corona, og det vil vi også fortsætte med at gøre, selv om verden lukker mere og mere op. 

Vaccination og coronapas

Vi stiller ikke krav om vaccination, men det er altid op til kunden selv at holde sig informeret om gældende regler på destinationen. Vi sørger naturligvis altid for at oplyse om gældende regler ved afrejse, men det er op til den enkelte at bestille tid til test, vaccination osv. Det er altid den rejsendes ansvar at medbringe dokumentation herfor. Af hensyn til de øvrige rejsende, anbefaler vi alle vores gæster som ikke er vaccineret, at tage en test forud for rejsen, såfremt det er muligt for dem.

Mundbind

Såfremt der er krav om mundbind i bussen eller på flyet, vil du altid få besked herom i god tid inden afrejse. Indtil videre anbefaler alle vores gæster at medbringe mundbind på rejsen.

Rejsegarantifonden

Vi er naturligvis medlem af den danske Rejsegarantifond. Vores registrerings nummer hos fonden er 3168. Vi er registreret sammen med vores søsterselskab My Way Travel. Billetter købt via formidlere som fx læserrejser og lign. er også dækket af Rejsegarantifonden. Du kan altid se vores aktuelle formidleraftaler på www.rejsegarantifonden.dk/find-din-rejseudbyder

Forsikring

Vi anbefaler alle vores gæster at tegne både afbestillingsforsikring, der dækker hvis uheldet opstår inden afrejse. Vi anbefaler også en rejseforsikring, som dækker hvis uheldet er ude, mens du er afsted på din rejse. Pga. af en ny lov om salg af forsikringer, sælger vi ikke længere forsikringer direkte til vores gæster. Vi anbefaler altid at kontakte eget forsikringsselskab eller Gouda.

Rejseledere og chauffører

Vi sørger altid for, at der er en dansk rejseleder og/eller chauffør med på turen. Det er din sikkerhed for, at der altid er hjælp at hente, hvis uheldet er ude. Vi bruger kun erfarne rejseledere og chauffører.

Nødtelefon

Hvis uheldet er ude, og du har akut behov for hjælp, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere på vores nødtelefon +45 60 40 93 20. Vi beder om, at nummeret kun benyttes ved akut behov for hjælp på rejsen.

Flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål til vores coronavirus FAQ, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. 

Scroll til toppen

Velkommen til Rejseriet.dk

Vi hed tidligere de graa busser

Bliv en del af
vores Rejseklub

Som medlem får du:
Tilmeld dig her: