Fordele ved Rejseriet

Hvorfor rejse med Rejseriet?

Fordi vi er specialister i grupperejser!

En grupperejse kan være alt fra firmature og seniorrejser til aktive vandreferier.

At vælge rejsearrangør skal man gøre med omtanke. Det er en tillidssag.

Fordele ved Rejseriet er der nok af. Når I rejser med Rejseriet vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at leve op til den tillid. Hos os er den personlige service i højsædet og her bliver I aldrig bare ”et nummer”. Alle vores rejser kan skræddersys, så de passer præcis til de ønsker og behov, I har.

Har I ønsker til destinationer eller programmer, der ikke findes her på siden, så kontakt os endelig og få et tilbud på jeres rejse. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen. Vores mål er derfor ikke at lave de billigste rejser, men de bedste!

Skulle uheldet være ude eller det uforudsete ske, har det sidste års tid tydeligt vist, hvor vigtigt det er at have et seriøst og ansvarsbevidst selskab i ryggen.

 

Fordele ved Rejseriet

Sådan bestiller du rejsen

01

Kontakt os

Kontakt os via telefon eller mail og få en snak om hvilken rejse I gerne vil have et tilbud på. I kan også bruge formularen under få et tilbud, så kontakter vi dig.

 

02

Ønsker og gode råd

Sammen definerer vi, hvad rejsen skal indeholde. Det er vigtigt, at vi får alle ønsker skrevet ned, så vi kan skræddersy den helt rigtige rejse.

03

I får et tilbud

Vi udarbejder et tilbud ud fra jeres ønsker, og sammen gennemgår vi tilbuddet og retter de ting til, der evt. mangler.

 

04

Rejsen ligges fast

Når tilbuddet er accepteret, sender vi ordrebekræftelse samt programmet for turen. Vi kan ved tilmeldingsture være behjælpelige med individuelle programmer, foredrag, separat billettering og meget, meget mere.

Scroll til toppen

Velkommen til Rejseriet.dk

Vi hed tidligere de graa busser

Bliv en del af
vores Rejseklub

Som medlem får du:
Tilmeld dig her: