Alsace

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

På denne tur kommer vi til det fantastisk smukke landskab i Alsace. Det bliver en tur fyldt med skøn natur, god vin og dejlig mad.

In stock
Travel Code
FOR-FR-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Alsace er et overvældende smukt landskab, præget af vinmarker så langt øjet rækker, Vogeserne og den frugtbare Rhin-slette. Der er en helt speciel atmosfære i de maleriske middelalderbyer pyntet med et væld af blomster. På denne rejse besøger vi også Strasbourg.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 & 2 - Overnatningshotel og byrundtur i Strasbourg med kanalrundfart 

Første dag bruger vi på at køre sydpå, hvor vi er fremme ved vores overnatningshotel i Tyskland til aftensmad. 
Dagen efter, fortsætter vi forbi Frankfurt, med kig til de imponerende skyskrabere, der præger byen. Inden længe når vi Rhindalen, og ved middagstid er vi fremme i Strasbourg. Her bliver der ophold, med mulighed for at finde lidt frokost. Vi skal på byrundtur, samt en hyggelig kanalrundfart, og vi tager os god tid, til at se de mest interessante steder, blandt andet den gotiske domkirke med Det Astronomiske Ur og de fantastiske glasmosaikker, de smukke kvarterer omkring kirken, samt naturligvis området ”La petit Venice” med de mange bindingsværkshuse og kanaler. Sidst på eftermiddagen forlader vi Strasbourg og kører til Colmar.  

Dag 3 – Oplevelser i Colmar  

Dejlig dag i Colmar med byrundtur, der foregår dels til fods, dels med det lille ”traktortog”. Byen regnes for at være en af Frankrigs smukkeste. Man kan spadsere i timevis i de smukke gader, med de mange udsmykkede middelalderlige laugs- og handelshuse. Efter byrundturen, bliver der god tid til at nyde byen på egen hånd. I løbet af dagen, vil der være mulighed for et besøg på det berømte Unter Lindenmuseum, som er indrettet i et gammelt kloster. Museet er især kendt for det udskårne foldealter fra Issenheim, men rummer også en meget imponerende samling af kunsthåndværk og malerier, samt en idyllisk klosterhave omgivet af en korgang. Eftermiddagen kan også nydes på en af de hyggelige cafeer, der ligger rundt på de små, charmerende pladser.  

Dag 4 – Panoramaudsigter fra Vogeserne  

Heldagsudflugt i Vogeserne, som ligger lige vest for Colmar. Først kører vi gennem byen Munster, der er kendt for sine oste. Turen fortsætter via Col de la Schlucht, videre ad den berømte Route des Crêtes, en gammel militærvej på toppen af Vogeserne. Her venter os en meget smuk køretur med flotte panoramaudsigter. Ved Grand Ballon d´ Alsace, som er det højeste punkt i Vogeserne, bliver der pause. Hvis vejret er godt, kan man se Alperne herfra. Til aften er vi atter tilbage i Colmar.  

Dag 5 – I vinens tegn 

Udflugt på Vinvejen, hvor vi ser en række af de smukke vinbyer. Her præges gadebilledet af vinhuse og blomster. Først besøger vi et vinhistorisk museum i Ribeauville, hvor vi får en lille rundvisning. Der bliver en længere pause i Riquewihr, den bedst bevarede og smukkeste af alle byerne i Alsace. Dagen byder også på vinsmagning i et af vinhusene, med mulighed for at købe den gode Alsace vin med hjem.  

Dag 6 & 7 – Vinbjergene ved Mosel og overnatningshotel 

Afsked med Colmar, hvorefter vi kører nordpå langs en lille del af Mosel, hvor vi også kan nyde den enestående natur, som vinbjergene og floden i forening skaber. Vi når frem til vores overnatningshotel i Tyskland, så det passer med aftensmad. 
Efter en god nattesøvn, drager vi nordpå igen. I Nordtyskland bliver der pause til at købe frokost, inden vi når den dansk-tyske grænse.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 7 dage 
  • Overnatningshoteller ud og hjem i Midttyskland 
  • Ophold i 4 nætter i Colmar  
  • Halvpension 
  • Kanalrundfart i Strasbourg 
  • Byrundtur og traktortog i Colmar 
  • Udflugt til Vogeserne 
  • Vinsmagning 
  • Vinhistorisk museum, Ribeauville 
  • Dansk Rejseleder 
Gå til toppen af siden