Dresden & Sächsische Schweiz

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Kom med på en fantastisk 5 dages tur til Dresden, hvor du også vil opleve den smukke natur i det Sächsische Schweiz.

In stock
Travel Code
FOR-DE-003

Det kan du glæde dig til

down v arrow

På denne fantastiske tur til Dresden, oplever vi den gamle kulturby, der siden ødelæggelserne i slutningen af 2. Verdenskrig, nu nærmer sig nu sin fordums pragt. Rejsen går også forbi det smukke Sächsische Schweiz, med de særprægede sandstensklipper og prægtige borganlæg.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Afrejse mod Dresden 

Turen går mod syd, gennem Slesvig og forbi Berlin, når vi frem til vores hotel i Dresden hen på aftenen, hvor middagen venter os.

Dag 2 – Byrundtur og sejltur på Elben 

Dagens spændende oplevelser starter med byrundtur i Dresden. Byen blev totalt ødelagt ved et bombardement i slutningen af 2. verdenskrig, men fremstår smukkere end nogensinde. Der bliver tid til at se bl.a. den imponerende Frauenkirche, der efter flere års genopbygning, nu symboliserer håb og fremtid. Ved siden af kirken, ligger alle seværdighederne som perler på en snor, f.eks. slottet, slotskirken og Semperoperaen. Dagen byder også på en sejltur på Elben, hvor vi passerer broen Blaues Wunder, som undgik bombardementerne under krigen. Vi går ombord på båden i Dresden og sejler til Pillnitz, hvor vi ser det prægtige slot, med den smukke park, som har tilhørt den legendariske konge af Sachsen, August den Stærke.  

 

Dag 3 – Udflugt til det Sächsische Schweiz 

I dag skal vi opleve det skønne og smukke Sächsische Schweiz. Vi kører først til klippepartiet Bastai ved Elben, med de særprægede sandstensklipper, hvorfra der er en fantastisk udsigt ned til Elbens snoede løb. Det er muligt at vandre på stier og broer hen over klipperne. Det er også muligt at blive transporteret med hestevogn (ikke inkl.). Senere kører vi til borgen Königstein, hvor vi tager elevatoren op til det imponerende fæstningsværk. En tur langs den ydre ringmur er en storslået oplevelse, med en formidabel udsigt over floden og det smukke landskab.  

Dag 4 – Verdensberømt porcelæn  

Efter morgenmad skal vi på udflugt til Meissen, der ligger direkte ved Elben og domineres af den store Albrechtsburg. Her besøger vi den verdensberømte porcelænsfabrik, hvor der er mulighed for en rundvisning, og for derefter se den interessante udstilling med de mange smukke ting, som gennem årene er fremstillet her. Der er mulighed for køb af de relativt kostbare porcelænsting. Vi oplever dele af den hyggelige by, inden turen går tilbage til vores hotel. På vejen gør vi et kort ophold, ved det særprægede Pfunds mejeriudsalg i Dresden. Butikken, som er grundlagt i 1885, er meget speciel, med fliser på alle vægge og lofter.  

 

Dag 5 – Hjemrejse 

Efter morgenmaden, tager vi afsked med vores dejlige feriested. Vi sætter kursen hjemad og kommer forbi Leipzig og Halle. Undervejs holder vi en pause for at købe frokost, og der vil være mulighed for grænsehandel, hvis ønsket. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 5 dage 
  • Ophold i 4 nætter i Dresden  
  • Halvpension på hotellet
  • Sejltur på Elben 
  • Entré til parken i Pillnitz 
  • Entré Königstein 
  • Besøg og rundvisning på Meissen Porcelænsfabrik 
  • Dansk rejseleder 
Gå til toppen af siden