Hamborg

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Tag på en dejlig storbyferie i Hamborg. Over 5 dage byder vi på et væld af oplevelser. Du kommer rundt i den smukke havneby og oplever en af verdens største havne på nærmeste hold.

In stock
Travel Code
FOR-DE-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Herlig bustur til Tysklands næststørste by Hamborg. Byen er omgivet af vand og med sine mange floder og kanaler, gør det byen til et oplagt valg til en storbyferie. Vi kommer til at opleve byens hyggelige gader, imponerede bygningsværker, interessante museer og skal  en skøn havnerundfart.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Hafen City og kort byvandring

I løbet af dagen når vi Hamborg og via Elbtunnellen kører vi en tur op over Köhlbrandsbroen. Fra broen fornemmer vi virkelig byens store havneområder. Hamborg har i øvrigt Europas 3. største havn efter Rotterdam og Antwerpen.Turen ind til hotellet bringer os gennem Hafen City, det nyeste Hamborg som stadig er under opførelse. En enestående udbygning af byens centrum og området kan sammenlignes lidt med Københavns Ørestad. Efter indkvartering på centralt beliggende hotel, kigger vi os lidt rundt i lokalområdet. 

Dag 2 – Oplevelser med bus og til fods samt Elbphilharmonie 

Vi skal rundt i Tysklands næststørste by til fods og med bussen. 
Vi starter ud ved Alstern, floden der danner de 2 søer i byens centrum. Det er meget attraktivt at bo ved “den ydre” Alster i de dejlige, grønne områder og ved “den indre” Alster finder vi de elegante forretninger. Turen fortsætter ad Øst-Vestvejen forbi Chilehuset og resterne af St. Nikolaikirke til St. Michaelskirken. Ved Elbparken står statuen af Bismarck, manden der samlede det Tyske Rige og længere fremme ligger Reberbahn, hovedgaden i det gamle havnekvarter. Her findes alle former for underholdning og det var jo også her, at The Beatles spillede i 60´erne på “Star Club”. Køreturen bringer os en tur til Fischmarkt og det gamle havneområde. Derefter kommer vi så til Altona, hvor de smukke huse ligger som “perler på en snor”. Der bliver tid til shopping, cafebesøg mm, og interesserede vil også kunne kigge ind i rådhusets flotte indgangshal. Om eftermiddagen vil vi besøge Elbphilharmonie, idet vi tager op på Plazaen med de fine udsigter. 

Dag 3 – Miniatur Wunderland og havnerundfart  

Dagen starter ud med besøg i af Hamborgs absolutte topattraktioner, Miniatur Wunderland. Her har man genskabt store dele af verden i skalaen 1:87. Der er intet mindre end 15 skinner, hvor og andre transportmidler, kører rundt mellem de mange miniaturebyer og landskaber. Vi har god tid på museet, så du kan nyde alle detaljerne. Over middag er det tid til at få frisk luft og vind i håret, når vi skal på havnerundfart. Her vil vi opleve en af verdens største havne, hvor vi sejler fordi de kæmpestore containerterminaler og værftsanlæg, alt imens vi bliver klogere på, hvorfor Hamborg kaldes Europas port til verden. 


Dag 4 – Dannevirke

Vi forlader den pulserende storby Hamborg og begiver os nordpå igen. Inden vi når grænsen, stopper vi ved det historiske Dannevirke. Her får vi en guidet rundvisning og ser det flotte museum, der bl.a. huser en udstilling om det dansk mindretal i Sydslesvig siden 1864. Efter vores besøg køre vi mod grænsen, hvor vi spiser frokost og der bliver tid til besøg hos Fleggaard. 

 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 4 dage 
  • 3 nætter i centrum af Hamborg
  • Halvpension på hotellet 
  • 1 x frokost på dag 4
  • Havnerundfart i Hamborg 
  • Entré Miniature Wunderland 
  • Byrundtur i Hamborg 
  • Besøg på udsigtsplatformen i Elphilharmonie 
  • Entré og rundvisning på Dannevirke
  • Dansk rejseleder 
Gå til toppen af siden