Katalonien

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud”

Oplev den Spanske kyst på denne smukke 8 dages tur til Katalonien. Her oplever du blandt andet smukke Barcelona og de mindre middelalderlandsbyer.

In stock
Travel Code
FOR-ES-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Lidt nord for Barcelona ligger den charmerende kyststrækning Costa Brava i regionen Catalonien. Her er alt lige fra skønne strande, hyggelige catalanske landsbyer og en perlerække af nationalparker. Når man besøger Costa Brava, er det oplagt at besøge regionens største by, Barcelona. På denne rejse vil I blive taget med rundt til byens mest spektakulære seværdigheder.  

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Ankomst i Santa Susanna 

Vi samles i lufthavnen, hvorfor vi flyver de ca. 3 timer det tager at komme til Barcelonas lufthavn. Efter vi har hentet vores bagage kører vores bus os til hotellet i kystbyen Santa Susanna.   

Dag 2 –Cataloniens middelalderbyer 

I dag vil vi opdage nogle af de smukkeste landsbyer i provinsen Girona. Vi starter med Castellfolllit de la Roca, med den smukke panoramaudsigt ud over de betagende landskaber. Vores næste stop er i Besalú, som er en af de smukkeste middelalderlandsbyer i Catalonien, her er der byrundtur og derefter tid til frokost. Over middag går turen til byen Mas Alba, hvor vi vil høre om, hvordan de producerer deres lokale oste - og vi skal selvfølgelig smage dem. På vej tilbage er der besøg i hovedbyen Girona.  

Dag 3 – Tid på egen hånd 

Dagen kan bruges på at slappe af ved poolen eller kigge nærmere på vores værtsby Santa Susanna. Byen er praktisk talt vokset sammen med nabobyen Malgrat de Mar. Langs de fine strande er en lang strandpromenade med restauranter og barer, hvor man virkelige kan nyde dagen. 

Dag 4 – Udflugt til Barcelona

Efter morgenmaden skal vi på tur ind til Cataloniens smukke hovedstad, Barcelona. Vi kører ind langs boulevarden Paseo de Gracia, som er blevet en del af verdenskulturarv UNESCO pga. de arkitektoniske mesterværker, skabt af berømte arkitekter som Antonio Gaudí og Lluis Domènech. Vi gør et stop ved det imponerende La Sagrada Familia, der er Gaudís kendteste og uden tvivl et af Europoas mest bemærkelsesværdige byggerier. Kirken, som havde byggestart i 1882, er en af Barcelonas største seværdigheder. Vi kører efterfølgende op til Montjuic-bjerget, hvorfra der en fantastisk udsigt over byens havn og store dele af Barcelona by. Her ser vi også stadion, hvor de Olympiske Lege blev afholdt i 1992. Det bliver nu tid til at se nærmere på centrum af byen på egen hånd og spise frokost. Her anbefales det at gå en tur på La Rambla, der er byens dekorative gågade med et væld af spisesteder. Midt på Ramblaen finder man også markedet La Bouqueria Marked, hvor man kan opstøve alt lige fra frisk frugt og krydderier til fisk og fårehoveder. Det er helt klart et besøg værd. Vi slutter vores rundtur i Barcelona med at gå en tur gennem de smalle gader i det gotiske kvarter, som er et af Spaniens bedst bevarede middelalderkvarterer.  

Dag 5 – Tid på egen hånd 

Efter en oplevelsesrig dag i Barcelona, er det i dag blevet tid til at hvile benene og måske tage en dukkert i hotellet swimmingpool.  

Dag 6 – Fiskerlandsbyen Calella de Palafrugell og vinsmagning 

Efter morgenmaden kører vi mod den lille fiskerlandsby, Calella de Palafrugell, hvor vi skal på byvandring og høre mere om landsbyens historie. Afslutningsvis er der smagning af 3 lokale vine på deres udendørs terrasse. Herfra der er en fantastisk udsigt over middelalderlandsbyen Pals og den lille øgruppen Illes Medas 

Dag 7 og 8 - Tid på egen hånd og afrejse fra Barcelona 

Inden vi skal hjem mod Danmark igen, kunne de sidste par dage passende bruges til at få ladet batterier helt op og evt. få lidt tapas til frokost på en hyggelige fortovscafé. På den sidst dag siger vi farvel til Santa Susanna og Catalonien. Vi bliver kørt i lufthavnen og flyver mod Danmark igen. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer 

  • Fly fra Billund, Aalborg eller København til Barcelona t/r 
  • Indtjekket bagage og håndbagage
  • Bustransfer til lufthavnen i Danmark t/r 
  • Transfer til hotellet t/r
  • Ophold i 7 nætter i Santa Susanna  
  • All Inclusive 
  • Udflugter til: Cataloniens middelalderbyer med ostesmagning, Barcelona, Calella de Palafrugell med vinsmagning 
  • Dansk rejseleder  
Gå til toppen af siden