Korfu

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud”

Korfu er en helt fantastisk rejsedestination. Kom med til Grækenland og oplev den frodige ø og nyd solen på de skønne strande.

In stock
Travel Code
FOR-GK-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Når du besøger Korfu, kommer du hurtigt helt ned i gear. Den grønne ø, som ligger midt i Det Ioniske Hav, er indbegrebet af græsk stemning. Her vil man kunne nyde sin ferie, ved en af de mange smukke strande, gå på vandring i det frodige bjerglandskab, eller besøge nogle af øens historiske byer.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – 2 Afrejse og afslapning 

Vi mødes med vores rejseleder i lufthavnen, og efter check-in går vi ombord på flyet, og flyver i 3 ca. timer, inden vi lander i lufthavnen på Korfu. Derefter bliver vi kørt til vores hotel, ved check-in får vi vores All Inclusive-armbånd og lidt nærmere informationer om, hvordan All Inclusive konceptet fungerer. Resten af dagen, og dagen efter, bruger vi på at slappe af, falde til og nyde poolen eller gå en tur på stranden. 

Dag 3 – Den store ø-rundtur, heldagsudflugt 

I dag skal vi på en heldagsudflugt rundt på øen. 
Vi starter dagen i den smukke by Korfu, hvor der er mulighed for at opleve den gamle del af byen, samt få indblik i den rige og multikulturelle historie. Fra Korfu kører vi videre til det fantastiske Achilleion Palads, hvor vi hører om paladsets historie og om Prinsesse Sissi. Ved paladset er der rig mulighed for at beundre de grønne haver, omgivelserne og udsigten. Vi sætter herefter kursen mod Makrades, hvor vi først gør stop ved en lille butik, hvor vi skal smage på lokale specialiteter som vin, oliven og olivenolie. Herefter går turen mod vores frokoststop, hvor du kan prøve en af de typiske græske retter, som souvlaki eller gyros.
Vi fortsætter herefter op til Bella Vista, som er et af de smukkeste udsigtspunkter på Korfu. Her får vi chancen for at nyde den betagende udsigt i Paleokastritsa, hvorfra du kan opleve byen oppefra. Med fulde maver, fortsætter vi til byen Paleokatritsa, hvor den smukke kystlinje og det kendte kloster kan opleves. Her er der mulighed for at tage en masse smukke billeder og nyde omgivelserne.  

Dag 4 – 5 – Tid til at nyde Korfu  

Dagene kan bruges til præcis lige så lidt, eller meget, som I har lyst til.
Vores rejseleder hjælper naturligvis, hvis du ønsker gode råd til udflugter i nærområdet. Selvom vi har All Inclusive på hotellet, skal man ikke snyde sig selv for et besøg på en rigtig græsk taverna – Numbulo er en af de mest kendte egnsretter på Korfu. Det er en helt særlig skinke lavet af svinemørbrad, og den smager fantastisk med en iskold Mythos øl, det kan helt klart også anbefales at slutte sit måltid af, med enten en Metaxa eller en lille Ouzo.
 

Dag 6 – Ø-tur til Antipaxos, heldagsudflugt  

Efter morgenmaden, går turen med båd mod den lille ukendte ø Antipaxo, syd for Korfu, i Det Ioniske Hav. Første stop, er ved de mystiske havgrotter ved øens kyst, her kommer vi helt tæt på de vilde klippeformationer, der spejler sig det azurblå hav. Vi sejler nu ind til ,Antipaxos og ligger til. Denne frodige ø er blot 5 kvadratkilometer stor og har færre end 30 indbyggere, hvoraf nogle lever af at dyrke vin på øen. Her kan vi nyde roen på denne næsten uberørte ø. Til slut, tager vi et kig på øens hovedby Gaios. En travl lille by, med butikker, barer og restauranter, et glimrende sted at prøve det traditionelle græske køkken, eller shoppe nogle usædvanlige souvenirs fra øen. 

Dag 7 – Korfu by, halvdagsudflugt 

Vi skal i dag på udflugt til Korfu by. Det er en spændende og pulserende by med omtrent 30.000 indbyggere. Vi starter foran den gamle havn, og går mod det det historiske centrum, hvor man finder Esplanaden (3. største plads i Europa), den berømte Liston (ligner Rue de Rivoli) og det gamle Rådhus. Vi spadserer en tur rundt i de smalle gader, mellem de traditionelle venetianske bygninger og huse. Der er et stort udvalg af caféer, spisesteder og butikker, så der god mulighed for at finde sig et godt frokoststed.  

Dag 8 – Tidlig hjemrejse 

Tidligt om morgenen bliver vi kørt i lufthavnen, hvor flyet afgår til Danmark. Efter den forholdsvis korte flyvetur, har vi igen dansk grund under fødderne. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Fly fra Aarhus til Korfu t/r  
  • Indtjekket bagage og håndbagage 
  • Bustransfer til lufthavnen i Danmark t/r 
  • Transfer til hotellet t/r 
  • Ophold i 7 nætter
  • All Inclusive 
  • Den store ø-rundtur 
  • Ø-tur til Antipaxos  
  • Bytur til Korfu by 
  • Dansk rejseleder 
Gå til toppen af siden