Rügen

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Kom med på en fantastisk tur til Tysklands største ø, Rügen. Rügen er fyldt med spændende oplevelser og emmer af historie og kultur.

In stock
Travel Code
FOR-DE-005

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Den dejlige ø Rügen byder på skønne badebyer, historiske bygninger, og høje hvide kridtklinter. Vi når hurtigt rundt de til mange spændende seværdigheder og skønne naturscenerier, der findes ved Østersøen.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Afrejse via Gedser - Rostock 

Efter opsamling går turen via Spodsbjerg-Tårs til Gedser, hvorfra vi sejler til Rostock og spiser fælles frokost. Når vi ankommer til Tyskland, går turen østpå mod Stralsund og videre over broen til Rügen. Efter ankomst til bliver vi indkvarteret på vores hotel. 

Dag 2 – Kap Arkona og sejltur fra Sassnitz

Nu tages der for alvor hul på oplevelserne på den nordlige del af Rügen. Turen går ad de smukke veje med masser af vejtræer, som mange steder nærmest danner et tag. Dagens program byder på besøg ved Kap Arkona, det nordligste punkt på Rügen. Fra Putgarten kører vi med et lille traktortog de sidste 2 km ud til Kap Arkona. Her får vi historien om vendernes borg og guden Svantevit. Senere skal vi opleve de kridhvide klinter, som Rügen er så berømt for. Det gør vi på en dejlig sejltur fra Sassnitz - et virkelig storslået syn, når skibet runder Kongestolen
 

Dag 3 – Udflugt til Stralsund 

Efter morgenmaden kører vi over broen til fastlandet og byen Stralsund. En enestående smuk by, med masser af atmosfære. Her skal vi se resterne af de gamle fæstningsanlæg, voldene, bymuren og byporte. I centrum findes en lang række spændende bygninger, som vidner om byens stolte fortid som hansestad. Der bliver god tid til at vandre rundt i byen og nyde en dejlig frokost. Efter et dejligt ophold kører vi tilbage til hotellet, hvor der tid til afslapning. 

Dag 4 – Kolossen Prora, Putbus og med traktortoget til Jagtslottet

Dagen starter med et kort stop ved Prora -  det gigantiske byggeri, som var Hitlers drøm om et ferieparadis. Derefter går turen videre mod Putbus, der er kendt som ”Den hvide By”. Her tager vi en lille rundtur i byen, som blev anlagt som residensby og bygget op omkring det slot, som i DDR tiden forsvandt. Dernæst fortsætter vi til Mönchgut – det sydøstligste hjørne af Rügen, og gør ophold i en af de dejlige badebyer langs Østersøkysten. Om eftermiddagen stiger vi traktortoget fra Binz, op til det imponerende Jagtslot Granitz. Vi skal se slottet og nyde de smukke omgivelser, inden vi med traktortoget kører tilbage til Binz, hvor bussen venter på os.  

Dag 5 – Hjemrejse  

Efter tidlig morgenmad påbegyndes hjemturen. Først tilbage over broen, så forbi byerne Rostock, Wismar og Lübeck. Der vil være passende pauser undervejs. I løbet af eftermiddagen når vi frem til grænsen, hvor der vil være mulighed for at handle. Herefter går det hjemad.  

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 5 dage 
  • Ophold i 4 nætter på Rügen  
  • Halvpension på hotellet
  • Sejltur fra Sassnitz 
  • Traktortog ved Granitz og Kap Arkona 
  • Entré Jagtslot Granitz 
  • Dansk rejseleder 
Gå til toppen af siden