Sydhavsøerne

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Rejs med på en naturskøn busrejse til nogle af de smukkeste egne af vores land. Vi kommer hele vejen rundt om Lolland, Falster, Møn - et skatkammer af oplevelser

In stock
Travel Code
FOR-DK-003

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Populær rejse til nogle af de smukkeste egne af vores land. På turen til Lolland, Falster, Møn og det naturskønne Sydsjælland oplever vi stemningsfulde byer, gamle herregårde og de karakteristiske hvide klinter ved Møn. 

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1
Efter opsamling fortsætter vi til Spodsbjerg, hvorfra vi sejler til Tårs på Lolland, en dejlig sejltur på knap 1 time. Efter vi er kommet i land, kører vi mod Frederiksdal Kirsebærvin, her produceres kirsebærvine i verdensklasse, hvor kvalitet og lokale råvarer er i højsæde. Vores stop inkluderer selvfølgelig smagsprøver på vinene og vi skal naturligvis også høre om, hvordan de fremstiller en af Danmarks bedste kirsebærvine. Her vil også være rig mulighed for at forsyne sig med nogle af de spændende produkter, som sælges i butikken. Efterfølgende finder vi et dejligt sted at spise vores medbragte frokostsandwich. 
Hen på eftermiddagen er vi fremme ved Hotel Falster, hvor der nu er tid til at nyde opholdet inden middagen venter.

Dag 2
I dag skal vi rundt på Lolland og Falster med en dygtig lokalguide. På dagens rundtur kommer forbi Fuglsang Herregård, som i årtier har været et refugium for nogle af Danmarks mest kendte malere og komponister. Her stopper vi og går en tur i den flotte slotspark. Turen fortsætter til Danmarks sydligste købstad, Nysted, som ligger meget malerisk ned til Vandet. Videre mod Maribo, hvor Domkirken er hovedattraktionen, her kommer vi indenfor. I Maribo er der mulighed at købe frokost. Bussen fortsætter mod det lille fiskerleje og færgehavn, Kragenæs på Nordlolland. Herfra er der overfart til Fejø og Femø. Tæt her på og med flot udsigt over Smålandsfarvandets mange øer, ser vi det smukke kunstværk Dodekalitten.
Hjemturen til hotellet i Nykøbing er med et kort visit i Sakskøbing. Middagen spiser vi sammen på hotellet. 

Dag 3
Efter morgenmad venter nye oplevelser. Vi kører over Storstrømsbroen til Vordingborg, hvor vi gør stop ved Gåsetårnet, med den forgyldte gås på toppen og ruinerne fra den gamle borg. Herfra videre over Kalvehave til Møn. I Stege, Møns hovedstad, kører vi en kort byrundtur forbi fæstningsanlægget, voldene, vagttårnet og mølleporten. Efter en frokostpause på egen hånd fortsætter turen mod Møns Klin, forbi Liselund, det yndefulde lystslot, som i 1770 blev erhvervet af familien Bosc de la Calmette. Efter ophold ved Møns Klint går turen til Fanefjord kirke. Herfra kører vi over Bogø og den nye Farøbro til Hesnæs, hvor vi ser de gamle huse, som er isolerede med tagrør på ydervæggene. Til aften mødes vi igen til fælles middag i hotellets restaurant. 

Dag 4
Efter morgenmad tager vi afsked med vores dejlige hotel, men oplevelser er der stadig flere af. Vi kører til Sydsjælland, hvor vi ser Udby Kirke i Grundtvigs fødeby, og videre over Storebælt, hen over Fyn og tilbage til Jylland. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • Bus i 4 dage inkl. broafgift
 • Ophold i 3 nætter på Hotel Falster
 • Halvpension på hotellet
 • 2 x Frokost på kro/restaurant
 • 1 x Frokostsandwich
 • 1 x Madpakke
 • Færgeoverfart Spodsbjerg-Tårs
 • Rundtur og smagsprøver på Frederiksdal Kirsebærvin
 • Lokalguide på Lolland og Falster
 • Udflugt til Møn
 • Chauffør som rejseleder
Gå til toppen af siden