Bestil

Tyrol

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Tag med til Tyrol på denne helt fantastisk smukke tur. Over 8 dage kommer du til at opleve bjergpas, utrolige udsigter og meget mere.

In stock
Travel Code
FOR-OS-002

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Tyrol er det eneste forbundsland i Østrig, der ligger helt om givet af bjerge. Det oplever vi på nærmeste hånd, når vi tager en afstikker til det italienske, og til den smukke blomster-ø Mainau. Der er dømt frokost med udsigt, når vi sidder på bjergtoppen, med panoramaudsigt ud over hele Inndalen.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 - Vi er på vej!

Efter tidlig afgang, køres med passende pauser ned gennem Jylland. Vi krydser grænsen og kører gennem Tyskland, til overnatning i området omkring Leipzig.

Dag 2 - Der er bjerge forude

Vi fortsætter gennem Tyskland, forbi Nürnberg, mod München, og snart kan vi begynde at se bjergene foran os. Først på eftermiddagen, kommer vi forbi Tysklands højeste bjergområde ved skisportsstedet Garmisch-Partenkirchen. Her får vi en lille forsmag på bjergkørsel over det første østrigske bjergpas, Fernpass i 1212m's højde. Snart kommer vi til den lille hyggelige by Imst, hvor vi skal bo de næste 6 dage.


Dag 3 - En afstikker til Italien

Vi besøger Vipiteno eller Sterzing, som den hedder på tysk, beliggende i Sydtyrol. Vi skal over Brennerpasset og Europabrücke. Kort efter vi krydser grænsen ankommer vi til Vipiteno, som er den mest nordlige by i Italien. Den lille by, som engang tjente som et tilflugtssted for konger og kejsere, er en ukendt juvel, rig på antik kunst, spændende forretninger og hyggelige caféer. Den gamle bydel anses for at være én af de smukkeste i Italien, en ægte
Sydtyrolsk perle. Der vil være tid på egen hånd til at få frokost, måske lidt italienske specialiteter, samt gå rundt i byen og kigge. Efter en dejlig dag i Dolomitternes spektakulære landskab, begynder vi hjemturen.

Dag 4 - Blomsterøen Mainau

Dagen står i blomsternes tegn, da vi skal til den fantastiske blomsterø Mainau. Vi kommer helt ud i Østrigs vestligste hjørne og møder her Bodensøen, som er grænse mellem Østrig, Tyskland og Schweiz. Fra Meersburg tager vi færgen til Konstanz, og vi er nu næsten i Schweiz. Vi kører videre til Mainau, den tredje største ø i søen og er ejet af den svenske Bernadotteslægt. Haven er virkelig et blomsterparadis, og her findes omkring en million tulipaner, rododendroner, duftenderoser, stauder og farverige dahliaer. Palmer og citrusplanter, der blomstrer om sommeren, er med til at give øen et strejf af middelhavsstemning – besøget her er virkelig en eksplosion for alle sanser. Vi har god tid på øen, og når vi starter turen hjem, går den rundt sydsiden af søen, og gennem en lille flig af Schweiz.


Dag 5- Frokost med udsigt

I dag skal vi på udflugt til Tyrols hovedstad Innsbruck. Vores første stop er ved Hungerburgbanen. Turen op starter med kørsel gennem en tunnel, og derefter over den imponerende bro over Inn-floden. Stykket op Hungerburg har en stigning på 46%, og vi er nu kommet op i 860 meters højde. Det sidste stykke vej op til Seegrube, tilbageægges i de nye panorama-gondoler, og vi er nu nået helt op i 1.905 meter. Her henter vi en frokost rygsæk på restauranten, som vi skal nyde, mens vi har den mest spektakulære udsigt over hele Inn dalen, Stubai, Zillertal, Alperne og helt over til den italienske grænse. Efter frokost tager vi turen ned igen. Tilbage i byen skal vi forbi Hofburgkomplekset og det berømte gyldne tag.

Dag 6 - De vildeste bjergpas

Vi har endnu en dag i højderne. Dagen byder på brutal natur, da vi har hele to bjergpas på programmet. Efter at have krydset det store Arlbergpas, der forbinder Tyrol og Vorarlberg kører vi til Bludenz og skifter kurs og kører mod sydøst. Vi skal køre op af den verdensberømte Silvretta Hochalpenstrasse, hvor vi kommer op i 2032 meters højde. Vejen er ca. 22 km lang og har 34 sving, jo højere vi kommer op, jo mere fantastisk bliver udsigten. Vi kan med rette kalde det en rigtig panoramatur, hvor vi kan se alle bjergtoppene. På toppen holder vi en pause, og nyder vores madpakke ved Stausøen, hvor vi bagefter går en tur i den friske klare bjergluft.

Dag 7 - Romantik i Rothenburg ob der Tauber

Vi tager afsked fra Imst, og kører ud af bjergene. Ved frokosttid når vi den romantiske by Rothenburg ob der Tauber, i manges øjne en af de absolut smukkeste byer i Tyskland. Rothenburg er beliggende på "den romantiske vej", en af de mest kendte ferieveje i den sydlige del af landet. Vi går en tur i denhyggelige by og finder frokost på egen hånd. Vi fortsætter til bakkerne ved Kassel, hvor vi overnatter.

Dag 8 - Hjemrejse

Vi er nu nået til turens sidste dag. Vi fortsætter nordpå med passende pauser og frokost inden vi når grænsen. Her holder vi igen pause, hvor der bliver tid til at handle, inden vi kører det sidste stykke hjem.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

 • Bus i 8 dage 
 • Ophold i 2 nætter på overnatningshotel 
 • Ophold i 5 nætter på hotel i Imst
 • Halvpension på hotellerne
 • Madpakke dag 6
 • Udflugt til Vipiteno 
 • Entré og bus til Mainau 
 • Udflugt til Innsbruck 
 • Kabellift til Seegrube 
 • Frokostrygsæk på Seegrube 
 • 1x frokost dag 8 
 • Dansk rejseleder 
   Gå til toppen af siden