Bestil

Wien & Bratislava

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Besøg både Wien og Bratislava på denne kombinerede rejse over 5 dage. I har ophold på hotel i Wien, men kommer også på sejltur til Bratislava i Slovenien. En fantastisk tur med masser af histore og storbyliv.

In stock
Travel Code
FOR-OS-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Rejse til den østrigske hovedstad Wien, der gennem generationer har været musikkens hovedstad og for så vidt stadig er det. I Wien holder man traditionerne i hævd  og dem er der mange af. Udover vores besøg i Wien, skal vi også besøge Slovakiets hovedstad Bratislava. Det er en by med en stor historie og den har til forskel fra mange andre europæiske hovedstæder alt samlet på et forholdsvis lille område.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Afrejse og byrundtur i bus

Efter vi er blevet samlet, går turen fra lufthavnen i Danmark, direkte til Wien. Alt afhængig af flytiderne, starter vi med at se nærmere på Østrigs smukke hovedstad. Sammen med vores rejseleder kører vi rundt i byen og ser de mange kendte bygninger, bl.a. Operaen, Burgtheater, det gotiske Rådhus, Karlskirken, Votivkirken, Parlamentet, som er tegnet af en danske arkitekt Theophil Hansen og alle de andre smukke bygninger på byens Ringstrasse. Vi har ophold i centrum af Wien. 

Dag 2 – Byvandring i Wien og tid på egen hånd

Vi står op stille og roligt og nyder en dejlig morgenmad. Herefter tager vi på en byvandring til fods i den indre del af Wien. Vi spadserer gennem borggårdene i kejserslottet Hofburg, videre Wiens vartegn Stefansdom, samt præsenteres for de stemningsfulde gader omkring Graben. Efter byrundturen er resten af dagen til fri disposition. Der vil  f.eks være tid til at slentre ad den berømte Kärntner Strasse med de mondæne forretninger, cafeer, restauranter mm.  

Dag 3 – Udflugt tilWienerwald

Vi holder formiddagen fri, hvor der vil være mulighed for selv at gå på opdagelse i byen og nyde stemningen i Wien.  

Midt på eftermiddagen tager vi på en dejlig udflugt ud i Wienerwald. Først går turen ad den smukt anlagte vej, der fører os op på toppen af Wienerwald. Her holder vi pause ved udsigtspunktet Kahlenberg, hvorfra vi har et enestående kig ud over Wien og Donau. Derfra kører vi ned gennem skovene til Neustadt og slutter dagen i en typisk "Heurigen" med god mad og ægte wiener atmosfære.  
 

Dag 4 – Bådtur til Bratislava

I dag skal vi besøge Østrigs naboland Slovakiet. Efter tidlig morgenmad kører bussen os ned til katamaranen fra Twin City Liner, som sejler os til Bratislava. Sejlturen tager ca. 1¼ time og undervejs har vi et flot udsyn til landskaberne i efterårsfarver langs Donau. Bratislava ligger ca. 60 km fra Wien. Vel ankommet til slovakkernes lille, hyggelige hovedstad, tager vi ud på en gåtur i byens centrum.  

Vi starter ved Den Slovakiske Opstands Bro, hvorunder den jødiske bydel tidligere lå. Vi besøger den katolske Sankt Martins katedral, går forbi det nationale teater, rådhuset mm. Vi spiser frokost på en af de utrolig mange cafeer eller restauranter. Ligesom Wien har Bratislava også mange små, lækre specialforretninger. Retur fra Bratislava sidst på eftermiddagen med skibet og tilbage i Wien, kører bussen os tilbage til hotellet.  

Dag 5 – Afrejse

Vi er nu kommet til turens sidste dag. Tidligt på morgenstunden bliver vi kørt i lufthavnen, hvorfra vores fly afgår til Danmark. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

 • Fly fra Billund eller København til Wien t/r 
 • Indtjekket bagage og Håndbagage
 • Bustransfer til lufthavnen i Danmark t/r 
 • Transfer til hotellet t/r 
 • Ophold 4 nætter i Wien
 • Morgenmad på hotellet
 • Velkomstmiddag 
 • Byrundtur i bus  
 • Byvandring i Wien  
 • Udflugt til Wienerwald  
 • Udflugt til Bratislava med en katamaran  
 • Dansk rejseleder 
Gå til toppen af siden