AFBESTILLINGSFORSIKRING

Gouda Hovedlogo RGB

I samarbejde med Gouda Rejseforsikring tilbyder vi køb af årsafbestillingsforsikring. Med en Gouda årsafbestillingsforsikring er du dækket, hvis du må annullere din rejse eller bliver syg op til afrejsen på din ferie. Afbestillingsforsikringen dækker i forbindelse med bl.a.:

  • Sygdom, tilskadekomst, hospitalsindlæggelse og dødsfald i nærmeste familie
  • Brand i egen bolig, arbejdsnedlæggelse i egen virksomhed, reeksamination, uventet opsigelse

Du kan læse mere om forsikringen og dens indhold på siden her.

Brug af afbestillingsforsikring
Hvis du ønsker at gøre brug af din købte afbestillingsforsikring, skal du som det første kontakte os. Herefter sender vi dig en bekræftelse, som du kan bruge i din videre henvendelse til Gouda. Det ordrenummer, som fremgår på din købte rejse hos os, kan du bruge i din videre henvendelse til Gouda.

Køb af afbestillingsforsikring
Ønsker du at tilkøbe en afbestillingsforsikring til din rejse, er det muligt at tilvælge på alle rejsers check-ud-sider inden betalingen. Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen. Vi modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.