Grupperejser

Vi skaber din næste grupperejse

Hos Rejseriet er vi eksperter i grupperejser! Hos mange af vores kollegaer er grupperejsen et praktisk ekstra element i sortimentet, Hos os er det omvendt. Grupperejser er nemlig det eneste vi gør i! Vi kan skræddersy alle slags rejser, så foreninger, virksomheder og private grupper får lige netop den rejseoplevelse, der passer til dem.

Det at rejse samme i fællesskab med andre, kan bare noget helt særligt. Selvom man ikke nødvendigvis kender hinanden når man tager afsted, så er man lige pludselig en lille gruppe, der har delt nogle helt unikke oplevelser sammen når man kommer hjem igen.

Hvis vi har lært noget af denne mærkelige tid vi har været i gennem, så er det nok at sammenhold og fællesskab, betyder meget mere end vi lige gå og tænker over – sammen skaber vi nemlig minder.

Det kunne ikke være anderledes.

Rejseklubben - Få adgang til nyheder og rabatter

Foreningsrejser

Om din forening interesserer sig for fugle, spiller krolf eller i bare en gruppe, der deler en passion så kan vi arrangere en tur for jer, der inkluderer jeres specifikke interesser.

Læs mere

Busrejser

Seniorgrupperejser

For at få en vellykket rejse skal turen tilpasses jer og ikke omvendt. Vores ture kan tilpasset så det rammer det program som passer præcis til jer. Hos Rejseriet bliver I tilknyttet en fast kontaktperson.

Læs mere

Vandreferier med Rejseriet

Vandreferier

Vi arrangerer vandreferier for alle der kan lide at gå – uanset hvor langt. Vi har altid en vandrekyndig dansk rejseleder, samt dansk chauffør med på vores ture.


Læs mere

group-rom

Personale og firmarejser

Studietur, messe, konference eller måske en tur med personaleforeningen. Vores mange års erfaring med grupperejser, gør os i stand til at skræddersy den rejse der passer til netop din virksomhed.

Læs mere

Nordkap - saltfjellet

Fordelsrejser

Vi tilbyder et bredt udvalg af fordelsrejser via flere danske medier. Rejserne kan både være med bus eller fly og foregår både i ind- og udland.


Læs mere

Ude på banen 1-wp

Sportsrejser

Vi skræddersyr sportsrejser for jeres forening eller gruppe. Fælles for alle rejserne, er at godt humør, sammenhold og kammeratskab er i højsædet.


Læs mere

Vi hjælper hele vejen

Hos Rejseriet hjælper vi vores gæster hele vejen, og vi sidder klar ved telefonerne til at besvare de spørgsmål vores gæster måtte have. Så hvis du sidder med et spørgsmål til din rejse eller ønsker et tilbud, så ring endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Scroll til toppen

Velkommen til Rejseriet.dk

Vi hed tidligere de graa busser

Bliv en del af
vores Rejseklub

Som medlem får du:
Tilmeld dig her: