Fordelsrejser

Unikke rejser med fordele

Vi tilbyder et bredt udvalg af fordelsrejser igennem forskellige danske medier. Rejserne kan både være med bus eller fly og foregår både i ind- og udland. Ligesom på vores øvrige rejser, er socialt samvær, gode grin og tryghed en vigtig del af rejserne.

Du får som avisabonnent eller medlem af en fordelsklub, adgang til en række rejser og i nogle tilfælde ekstra medlemsrabat. Ønsker du at bestille en af vores fordelsrejser, så gøres det igennem vores samarbejdspartnere eller ved at oplyse dit abonnementsnummer ved bestilling direkte til os.

Eksempler på samarbejdspartnere: Jyske Fynske Medier, Billetsalget.dk

Vellykkede ture ★★★★★ 

Vores ture fordeler sig både som 1 & flere dags ture. Min vurdering er, at Rejseriets personale gør hvad de kan, for at turene bliver vellykkede.

Jens Karl  Rasmussen
Danske Seniorer Beder – Malling

Gode oplevelser ★★★★★ 

Der er styr på tingene, alt er til tiden. Oplevelserne er ofte anderledes og overraskende. Kvaliteten i forhold til pris er ok.

Mogens Dalsgaard
Ældre Sagen Værløse

Fin service ★★★★★ 

Hurtig svar ved spørgsmål, gode rejseledere og chauffører. Altid en frisk bemærkning. Gode hoteller. Ingen klager på turene.  

Gunnar Linding
Ældre Sagen Skjern-Tarm

Til mediehuse og fordelsklubber

Skal vi indgå et samarbejde?

Ønsker jeres mediehus eller fordelsklub at udbyde enestående fordelsrejser til jeres abonnenter eller medlemmer? Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde og få et skræddersyet rejsetilbud på en spændende fordelsrejse. 

Morten Hitz – Tlf. 60 40 93 19

Scroll til toppen

Velkommen til Rejseriet.dk

Vi hed tidligere de graa busser

Bliv en del af
vores Rejseklub

Som medlem får du:
Tilmeld dig her: