Sportsrejser

Sportsrejser med My Way Travel

Når du bestiller et tilbud på en sportsrejse fra Rejseriet, så håndteres din forespørgsel af Rejseriets direktør og tidligere landsholdsspiller, Martin Jørgensen. Den tidligere landsholdsstjerne etablerede i 2018 rejsebureauet My Way Travel, der er ekspert i at organisere anderledes sportsrejser med uforglemmelige oplevelser.

My Way Travel skræddersyr sportsrejser for foreninger, klubber og grupper. Alt det praktiske, såsom transport, hotel, udflugter og middage er en del af pakken. Fælles for rejserne er, at godt humør, sammenhold og kammeratskab er i højsædet.

Martins mange år på og uden for fodboldbanen har gjort, at han har opbygget talrige kontakter. Så Martin har mulighed for at skabe nogle helt specielle oplevelser for din forening, klub eller gruppe. Vi overlader dig trygt til Martin og My Way Travel, der vil se frem til at tage dig med på eventyr på hjemme- og udebane.

 

Martin Jørgensen

Den perfekte partner på sportsrejsen

Martin Jørgensen har været så privilegeret, at han i årevis kunne udleve min drengedrøm om at spille professionel fodbold i både AGF, Italien og på landsholdet.

Men Martin er ikke kun født med fodbold i blodet. Busser og rejser har altid fyldt meget i Martins barndomshjem. Hans oldefar Laurits etablerede startede firmaet de graa busser for mere end 100 år siden i Rønde. Siden er rejsebureauet gået i arv. Og nu er det endelig blevet Martins tur til at sidde ved rattet i familiens firma, som i dag hedder Rejseriet.

Martin er glad for at være en del af både Rejseriet og My Way Travel. Her forener han sine to passioner, fodbold og rejser.

Scroll til toppen

Velkommen til Rejseriet.dk

Vi hed tidligere de graa busser

Bliv en del af
vores Rejseklub

Som medlem får du:
Tilmeld dig her: