Kontakt

Tag kontakt - Vi sidder klar

Vi hjælper vores gæster hele vejen, og vi sidder klar ved telefonerne til at besvare de spørgsmål, vores gæster måtte have. Så hvis du sidder med et spørgsmål til din rejse, så ring endelig. Kontakt os i dag – Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontant os på:

info@rejseriet.dk
+45 86 39 43 66
Hverdage kl. 09 – 15

Adresse: 
Hovedgaden 54, 2 TH. 8220 Brabrand

Bemærk venligst at vores kontor ikke er bemandet alle dage, ring venligst i forvejen hvis du ønsker at besøge os.

Kontakt vores dygtige medarbejdere

Martin Jørgensen

Martin Jørgensen

Administrerende direktør

mj@rejseriet.dk +45 86 39 43 66

Som administrerende direktør har Martin det overordnede ansvar for Rejseriet. Han er en mand med mange bolde i luften og han hjælper hvor han kan. Ofte kan du i travle perioder hilse på Martin, hvis du ringer ind til kontoret.

Martin har boet en del år i Italien og har rejst over hele Europa. Han er vokset op med busser og påstår selv, at han kunne køre bus, før han kunne gå. Martin elsker vin og god mad, og selvfølgelig fodbold og at rejse.

Ved siden af Rejseriet driver Martin også et fodbold rejsebureau, My Way Travel og er kommentator på Viasat.

Ditte-12

Ditte Fogsgaard

Daglig leder og ansvarlig for vandregrupper

df@rejseriet.dk +45 60 40 93 17

Ditte er Rejseriets daglige leder og står for alt hvad der vedrører administration og regnskab. Derudover er hun ansvarlig for vores vandregrupper.  

Hun startede i rejsebranchen som guide og har siden uddannet sig inden for økonomi og finans, men det har altid været rejsebranchen, hun brændte for og i 2016 startede hun hos os som bogholder.

Ditte har rejst i store dele af Europa og boet i blandt andet Grækenland, Spanien og Finland.

Morten-12

Morten Hitz

Rejsekonsulent og marketingansvarlig

mh@rejseriet.dk +45 60 40 93 19

Morten har ansvaret for en række af vores foreninger og grupper. Han tager dialogen med gruppen, lytter til deres behov og derudfra skaber de sammen den kommende grupperejse.

Derudover er han vores marketingmand og står bl.a. for vedligeholdelse af vores hjemmeside, så du nemt kan finde frem til din næste grupperejse.

Siden 2018 har Morten været ansat hos Rejseriet. Han har baggrund fra rejsebranchen og en bred viden om mange forskellige rejsemål i Europa.

Pernille-12

Pernille Bruce

Rejsekonsulent og producent af grupperrejser

pb@rejseriet.dk +45 60 40 93 02

Pernille har sammensat utallige unikke rejser til vores grupper og foreninger, siden hun startede tilbage i 2016. Hun findes ofte på telefonen, hvor hun hjælper og vejleder vores grupper med at få sammensat den helt rigtige rejse.
 
Pernille kommer fra en årrække i rejsebranchen og har solid rejseerfaring fra både Europa og resten af verden med i rygsækken. Hun har boet i England i mange år, og har en forkærlighed til rejser, der går denne vej.

Skriv gerne til os

Scroll til toppen

Velkommen til Rejseriet.dk

Vi hed tidligere de graa busser

Bliv en del af
vores Rejseklub

Som medlem får du:
Tilmeld dig her: