Om Rejseriet

Lad os tage dig med på rejsen

Min oldefar startede i 1920 en buslinje på Djursland, så man kan vist roligt sige at rejsegenet er gået i arv. Jeg er i dag her over 100 år senere 4. generation i familien, der driver rejseselskab.

Nysgerrighed er drivkraften

Når jeg selv rejser, er det aldrig helt nok bare at se, hvad der er lige foran mig. Jeg spekulerer altid på, hvad der er rundt om det næste hjørne eller bag den næste bakketop. Den nysgerrighed er hjørnestenene i Rejseriet, da en enkelt rejse kan åbne porten til et helt nyt syn på verden.

Længere ud, tættere på

Rejser man længere væk, kan det være man bliver klogere på verdenshistorien, måske bliver man mere tolerant overfor andre kulturer eller får spændende viden om en truet dyreart. Bliver man lidt tættere på ”hjem” kan det være man blot bliver benovet over, hvor mange fantastiske vidundere, vi har i vores eget lille land. Uanset, hvor man rejser hen, er der ingen tvivl om at man kommer rigere hjem.

Martin Jørgensen, Ejer af Rejseriet

Vi lever af glade gæster

Vellykkede ture ★★★★★ 

Vores ture fordeler sig både som 1 & flere dags ture. Min vurdering er, at Rejseriets personale gør hvad de kan, for at turene bliver vellykkede.

Jens Karl  Rasmussen
Danske Seniorer Beder – Malling

Gode oplevelser ★★★★★ 

Der er styr på tingene, alt er til tiden. Oplevelserne er ofte anderledes og overraskende. Kvaliteten i forhold til pris er ok.

Mogens Dalsgaard
Ældre Sagen Værløse

Fin service ★★★★★ 

Hurtig svar ved spørgsmål, gode rejseledere og chauffører. Altid en frisk bemærkning. Gode hoteller. Ingen klager på turene.  

Gunnar Linding
Ældre Sagen Skjern-Tarm
Søby 2

4. generation i rejsebranchen

Nogen ved måske, at jeg har brugt meget af mit professionelle liv på at spille fodbold. Hvad de fleste nok ikke ved er, at rejser og oplevelser ligger i mit DNA. Tilbage i 1920 startede min oldefar en busrute mellem Rønde og Aarhus. Det busselskab blev senere overtaget af min farfar. Min far blev næste generation og han startede med at arrangere egentlige ferierejser, og da jeg var en ung knægt, tjente jeg mine lommepenge ved at vaske busserne. Noget af det allerbedste var, når man i sommerferien fik lov til at komme med på tur, og jeg husker tydeligt, hvor langt der er til Portugal i bus!

En anden ting, jeg tydeligt husker, er følesen af sammenhold og af at være en del af noget, når man rejste sammen.

Derfor har jeg heller aldrig været i tvivl om, at grupperejser skulle være kernen i Rejseriet.

Så uanset om man rejser med bus eller fly, er på en én endagstur til Vadehavet eller en rejse til Sydeuropa. Så er man fælles om oplevelsen, og det er det, som er hjertet i Rejseriet. ’’Sammen skaber vi minder”.

Martin Jørgensen, Ejer af Rejseriet

Hvem er vi?

Martin Jørgensen

Martin Jørgensen

Administrerende direktør

mj@rejseriet.dk +45 86 39 43 66

Som administrerende direktør har Martin det overordnede ansvar for Rejseriet. Han er en mand med mange bolde i luften og han hjælper hvor han kan. Ofte kan du i travle perioder hilse på Martin, hvis du ringer ind til kontoret.

Martin har boet en del år i Italien og har rejst over hele Europa. Han er vokset op med busser og påstår selv, at han kunne køre bus, før han kunne gå. Martin elsker vin og god mad, og selvfølgelig fodbold og at rejse.

Ved siden af Rejseriet driver Martin også et fodbold rejsebureau, My Way Travel og er kommentator på Viasat.

Ditte-12

Ditte Fogsgaard

Daglig leder og ansvarlig for vandregrupper

df@rejseriet.dk +45 60 40 93 17

Ditte er Rejseriets daglige leder og står for alt hvad der vedrører administration og regnskab. Derudover er hun ansvarlig for vores vandregrupper.  

Hun startede i rejsebranchen som guide og har siden uddannet sig inden for økonomi og finans, men det har altid været rejsebranchen, hun brændte for og i 2016 startede hun hos os som bogholder.

Ditte har rejst i store dele af Europa og boet i blandt andet Grækenland, Spanien og Finland.

Morten-12

Morten Hitz

Rejsekonsulent og marketingansvarlig

mh@rejseriet.dk +45 60 40 93 19

Morten har ansvaret for en række af vores foreninger og grupper. Han tager dialogen med gruppen, lytter til deres behov og derudfra skaber de sammen den kommende grupperejse.

Derudover er han vores marketingmand og står bl.a. for vedligeholdelse af vores hjemmeside, så du nemt kan finde frem til din næste grupperejse.

Siden 2018 har Morten været ansat hos Rejseriet. Han har baggrund fra rejsebranchen og en bred viden om mange forskellige rejsemål i Europa.

Pernille-12

Pernille Bruce

Rejsekonsulent og producent af grupperrejser

pb@rejseriet.dk +45 60 40 93 02

Pernille har sammensat utallige unikke rejser til vores grupper og foreninger, siden hun startede tilbage i 2016. Hun findes ofte på telefonen, hvor hun hjælper og vejleder vores grupper med at få sammensat den helt rigtige rejse.
 
Pernille kommer fra en årrække i rejsebranchen og har solid rejseerfaring fra både Europa og resten af verden med i rygsækken. Hun har boet i England i mange år, og har en forkærlighed til rejser, der går denne vej.
Scroll til toppen

Velkommen til Rejseriet.dk

Vi hed tidligere de graa busser

Bliv en del af
vores Rejseklub

Som medlem får du:
Tilmeld dig her: