Om Rejseriet

LAD OS TAGE DIG MED PÅ REJSEN

Nysgerrighed er drivkraften
Det hele startede i 1920 med en buslinje på Djursland. Når vi selv rejser, er det aldrig helt nok bare at se, hvad der er lige foran os. Vi spekulerer altid på, hvad der er rundt om det næste hjørne eller bag den næste bakketop. Den nysgerrighed er hjørnestenene i Rejseriet, da en enkelt rejse kan åbne porten til et helt nyt syn på verden.

Længere ud, tættere på
Rejser man længere væk, kan det være, man bliver klogere på verdenshistorien, måske bliver man mere tolerant overfor andre kulturer eller får spændende viden om en truet dyreart. Bliver man lidt tættere på ”hjem” kan det være, man blot bliver benovet over, hvor mange fantastiske vidundere, vi har i vores eget lille land. Uanset hvor man rejser hen, er der ingen tvivl om, at man kommer rigere hjem.

Uanset om man rejser med bus eller fly, er på en én endagstur til Vadehavet eller en rejse til Sydeuropa, så er man fælles om oplevelsen, og det er det, som er hjertet i Rejseriet. ’’Sammen skaber vi minder”.

 

HVORFOR REJSE MED REJSERIET?

Fordi vi er specialister i grupperejser!
En grupperejse kan være alt fra firmature og seniorrejser til aktive vandreferier.

At vælge rejsearrangør skal man gøre med omtanke. Det er en tillidssag.

Fordele ved Rejseriet er der nok af. Når I rejser med Rejseriet, vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at leve op til den tillid. Hos os er den personlige service i højsædet, og her bliver I aldrig bare ”et nummer”. Alle vores rejser kan skræddersys, så de passer præcis til de ønsker og behov, I har.

Har I ønsker til destinationer eller programmer, der ikke findes her på siden, så kontakt os endelig og få et tilbud på jeres rejse. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen. Vores mål er derfor ikke at lave de billigste rejser, men de bedste!

Rejseriet er en del af Sunway Group, som blandt andet også driver Ruby Rejser og Magic Tours. Rejseret er med andre ord en del af en større familie med masser af rejseekspertise.

 

Kroatien