Solskinsrige Mallorca

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Mallorca er en af danskernes favoritdestinationer - og det forstår vi godt. Her venter jer solskinsrige dage, azurblåt hav langs vilde klippekyster og palmer, der svajer i den milde middelhavsbrise. 

In stock
Travel Code
FOR-ES-002

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Først og fremmest kan du glæde dig til en ferie med Mallorca som destination. Denne fantastiske ferieø har det hele – sublime strande, det krystalklare hav, gode shoppingmuligheder, smagfulde restauranter og den ikoniske ø-livsatmosfære. Du bor på et skønt all inclusive hotel. Beliggenheden er i top, med kun ti minutters gang fra en fra byens lækre sandstrande. Palma Nova er med sine tre sandstrande en dejlig badeby, men bevæger du dig 15 km. længere østpå ligger den pulserende hovedstad Palma De Mallorca. Hovedstaden er med sin fine arkitektur og hyggelige gader bestemt et besøg værd. Palma Nova er den perfekte feriedestination for jer, der trænger til en daseferie under sydens sol men med rig mulighed for at besøge livlige byer og naturskønne områder. 

Indkvartering

down v arrow

Når du tjekker ind på Globales Mimosa, tjekker du ind til et stort og indbydende poolområde med dertilhørende liggestole, som frit kan benyttes.

På hotellet er der mange aktiviteter til store og små bl.a. tennisbane, bordtennisbord og meget mere. Hotellet tilbyder bl.a. gode faciliteter for cyklister med moderne opbevaring til cykler, samt fine fitnessfaciliteter til de gæster, der ønsker at holde træningen vedlige under ferien.

I bor i et af hotellets skønne værelser. Dobbeltværelserne er indrettet lyst med badeværelse, balkon, tv, aircondition og safebox (mod betaling). Det er muligt at bo op til tre personer i et dobbeltværelse, dog er værelserne mest ideelle til to personer grundet størrelsen på ca. 19 m2. Dobbeltværelse til enebrug er muligt mod tillæg.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Transfer til Billund t/r
  • Fly fra Billund til Palma t/r
  • 20 kg ind-tjekket bagage samt 5 kg håndbagage
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Ophold med all inclusive
  • 3x udflugter
  • Dansk rejseleder på destinationen
  • Assistance i Billund Lufthavn

Gå til toppen af siden