Rhinen

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Oplev den smukke flod, Rhinen på nærmeste hold. På denne fantastiske tur besøger du et af de smukkeste steder i Tyskland.

In stock
Travel Code
FOR-DE-006

Det kan du glæde dig til

down v arrow

En floddal så smuk, med klipper, stejle vinmarker og borge på skråningerne, samt charmerende vinbyer med festlig stemning - netop derfor, er der så dejligt ved Rhinen! På denne tur får vi lejlighed til at opleve det hele og mere til.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Ankomst Rüdesheim am Rhein 

Efter tidlig afgang, går det med passende pauser sydover, til den hyggelige vinby Rüdesheim am Rhein, populært blot kaldet Rüdesheim. Byen er med sine cirka 10.000 indbyggere, en dejlig lille by med potentiale til både oplevelser og komplet afslapning. Rüdesheim er beliggende på den vestlige side af Rhinen, der også på mange måder udgør midtpunktet i byen, og spiller en central rolle i forhold til dagligdagen i byen.  

Dag 2 – Rundtur i Rüdesheim 

Vi tilbringer dagen i Rüdesheim, hvor vi efter morgenmaden bliver hentet af det lille tog Winzerexpress, som tager os en tur op gennem vinmarkerne. Turen ender ved "Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet", som vi besøger. Herefter lærer vi byen nærmere at kende på en lille byvandring, hvor vi ser nogle af de historiske bygninger, samt hører lidt om byens historie. Om eftermiddagen, tager vi til Niederwalddenkmal, et stort krigsmindesmærke fra krigen mod Frankrig i 1870-71. Herfra skal vi nyde den pragtfulde udsigt over floden. Det kan anbefales, at tage svævebanen op over vinmarkerne dertil, men man kan også følges med bussen.  

Dag 3 - Koblenz, Deutsches Eck og Cochem med frokost 

Vi skal i dag køre langs Rhinen. Først går turen til Koblenz og Deutsches Eck, stedet hvor floderne Mosel og Rhinen løber sammen.
Der bliver en pause, til at nyde synet af de mange skibe, der passerer her. Herfra fortsætter vi langs Rhinens største biflod Mosel, til den berømte by Cochem, hvor der er mulighed for vinsmagning og frokost i den hyggelige Schlossbergkeller, som ligger højt oppe i Cochem. I byen ser vi en verden af gamle bindingsværkshuse og middelalderidyl. Moselpromenaden slænger sig med udsigt over floden, og det smukke middelalderslot Reichburg, ligger højt oppe og spejder ud over Cochem. Efter frokost vil der være ophold, inden turen fortsætter over Hunsrücken til Bingen, hvor vi igen krydser Rhinen.  

Dag 4 – Sejltur på Rhinen og Loreley 

I dag skal vi på en pragtfuld sejltur på Rhinen. Vi går ombord og sejler til St. Goarshausen. Undervejs, kommer vi forbi en række af de kendte borge langs Rhinen, og får et godt blik mod vinbjergene og de smukke vinbyer. I St. Goarshausen venter bussen, og vi kører nu op på den sagnomspundne klippe Loreley, hvorfra man har en af de mest fantastiske udsigter over Rhinen og skråningerne langs floden. Klippen blev i sin tid verdensberømt gennem historien om den skønne, men ulykkelige, Loreley, der sidder på klippen og kæmmer sit hår, mens hun synger. Sangen, og hendes skønhed, fortryllede besætningen på skibene i en sådan grad, at de ikke længere var opmærksomme på de kraftige strømninger, og mange skibe blev derfor smadret mod klippen.  

Dag 5 - Afrejse 

Vi må desværre tage afsked med vores dejlige feriested, og efter tidlig morgenmad, går turen op gennem Tyskland. I Nordtyskland holder vi en pause med tid til at købe frokost, inden vi sidst på eftermiddagen når grænsen. Der er mulighed for grænsehandel, inden det sidste stykke hjem. Hjemkomst ud på aftenen. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 5 dage
  • Ophold i 4 nætter i Rüdesheim   
  • Halvpension på hotellet
  • Winzerexpress
  • Siegfrieds Musikkabinet
  • Svævebane
  • Vinsmagning med frokost 3. dag
  • Sejltur Rhinen
  • Stop ved/i Niederwalddenkmal, Deutsches Eck, Loreley 
  • Dansk rejseleder
Gå til toppen af siden