Nordtyskland

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Danmark og Nordtyskland har historisk altid været tæt knyttet, men på trods af den beskedne afstand kan Nordtyskland byde på historie, kultur og natur, som er meget anderledes fra vores eget. 

In stock
Travel Code
FOR-DE-009

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Tag med på en skøn og prisvenlig busrejse, hvor vi ser nærmere på nogle af perlerne i det nordlige Tyskland. Rejsen er en perfekt kombination af storby og natur, og du kan bl.a. glæde dig til at udforske Tysklands næststørste by, Hamborg, historiske Plön og Plöner See, naturskønne St. Peter Ording og ikke mindst det imponerende slusesystem, Eider Sperrwerk. Rejs med og oplev den nordtyske historie og kultur, som forgrener sig langt ind i Danmark.

Dagsprogram

down v arrow

1. dag: Kiel og Plön
Efter opsamling går turen sydpå over grænsen til Kiel. Undervejs nyder vi en kop kaffe og et rundstykke. Efter en rundtur i Kiel kører vi til den historiske by, Plön, der er smukt beliggende ved Großer Plöner See. Her ser vi det smukke slot, der er opført i 1600-tallet i renæssancestil, og som i 1800-tallet var sommerresidens for kronprins Christian Frederik (senere Christian VIII). Vi fortsætter turen til det hyggelige Ricklinger Landbrauerei, hvor vi får en god frokost med er godt glas øl brygget på stedet. Efter frokost fortsætter vi til vores hotel i Bad Bramsted. Efter check inn er der mulighed for at benytte nogle af hotellets faciliteter, bla. den hygge bierstube, kegle-bane eller swimmingpool.
Til aften mødes vi til fælles middag.


2. dag: Hamborg
Efter morgenmad kører vi til Hamborg, der er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havne-liv, internationale shows, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamborg er Europas næststørste havneby, og en tur i det over 70 kvadratkilometer store havneområde er noget ganske specielt og et must, når man besøger byen. Vi får en rundtur i byen, hvor vi fra bussen ser nogle af byens seværdigheder, bl.a. det imponerende koncerthus, Elbphilharmonien. Der bliver god tid på egen hånd til frokost i centrum, inden vi sidst på eftermiddagen kører retur til vores hotel. Her kan du f.eks. nyde en øl i bierstuben, inden middagen venter.


3. dag: Eider Sperrwerk, St. Peter-Ording og hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen og begynder vores hjemrejse. Vi starter med et besøg ved det imponerende Eider Sperrwerk, som er en stor sluse ved Eiderens udmunding mod vest. På Ejdersted halvøen besøger vi byen St. Peter-Ording, som er en af de mest populære badebyer i Tyskland. Vi kører videre og gør et kort stop ved museumsgården Roter Haubarg, som er en typisk gård fra det vestlige Sydschleswig tilbage fra 1700-tallet. Herfra går turen til Husum, hvor der er mulighed for frokost. Vi går en tur i bymidten, inden vi sætter kursen mod halvøen Nordstrand midt i Tysklands største nationalpark. Nordstrands historie er præget af de store stormfloder, og det var også en stormflod i 1634, der dannede øen. Siden 1934 har øen igen en fast forbindelse med fastlandet. Nordstranddæmningen er 2,5 km lang. I 1987 blev kogen Beltringherred Kog inddiget, og derved blev øen til en halvø. Vi fortsætter vores hjemrejse, og efter et stop ved grænsen kører vi det sidste stykke tilbage til vores udgangspunkt.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 3 dage 
  • Ophold i 2 nætter i Nordtyskland
  • Halvpension på hotellet  
  • Udflugt til Plön og Kiel
  • Byrundtur i Hamborg 
  • Besøg St. Peter Orden og Eider Speerwerk
  • Dansk rejseleder 
Gå til toppen af siden