Vidunderlige Funchal, Madeira

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Tyvstart sommeren med en skøn solferie på den portugisiske kyst Madeira i Marts. Feriøen er skøn året rundt og byder på mildt klima, smuk natur og meget, meget mere.

In stock
Travel Code
FOR-PT-002

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Tag på en enestående rejse til fantastiske Madeira. Vi skal bo på det skønne MGM Muthu Raga hotel, som er et velkendt hotel med en skøn beliggenhed i Lido-området. Hotellet ligger placeret på en skråning, hvilket giver det en fantastisk udsigt fra flere steder på hotellet. Vi bor både tæt på de populære Lido-havspools, havet og områdets mange butikker, restauranter, caféer og barer. Fra hotellet kan I let gå til kystens promenade, hvor der er rig mulighed for at få taget årets feriefoto – her er nemlig virkelig smukt!
Funchal er øgruppens hovedstad og omdrejningspunkt. Byen ligger i den sydlige del af Madeira og er omkranset af klipper, der beskytter byen. De gamle kvarterer er mere end 500 år gamle, og det giver en fantastisk autentisk stemning i en ellers meget moderne by, der efter sigende er Portugals rigeste. Funchal byder på smukke bygninger fra kolonitiden, dejlige hoteller, lækre restauranter, parker med betagende blomsterflor, hyggelige caféer og elegante butikker med kendte mærkevarer. I vil uden tvivl også nyde stemningen i det charmerende havneområde

Indkvartering

down v arrow

På rejsen bor vi på MGM Muthu Raga hotel, som har gode og velindrettede dobbeltværelser, der alle har egen balkon og den mest spektakulære udsigt over havet. Værelserne har plads til tre voksne eller to voksne og et barn.
Nyd livet på hotellet, hvor der er en udendørspool, der er opvarmet om vinteren. Herfra er der en smuk havudsigt. Nyd den fra en liggestol eller poolbaren, der serverer forfriskninger dagen lang. Opholdet er med Halvpension.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • Transfer til billund t/r
  • Fly fra Billund til Funchal t/r
  • 20 kg ind-tjekket bagage samt 5 kg håndbagage
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Ophold med halvpension
  • 3x udflugter
  • Dansk rejseleder på destinationen
  • Assistance i Billund Lufthavn

Gå til toppen af siden