Sol og oplevelser i Kroatien

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Kroatien har det hele - vilde klippekyster, skønt badevand, smuk natur og de flotteste solnedgange. Oplev det hele på en pragtfuld ferie med dette skønne øhavsparadis som destination.

In stock
Travel Code
FOR-KR-002

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Området Dalmatien i det sydlige Kroatien er et af Europas mest populære turistområder – og det med god grund. Et fantastisk klima, dejligt badevand, smukke historiefyldte byer og natur i verdensklasse. Om du rejser i foråret, sommeren eller efteråret, så finder du altid godt vejr. 

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 og 2. Ankomst
Vores rejseleder møder os i lufthavnen, og derefter går det mod lufthavnen i Zadar. Efter ankomst venter transferbussen på os og kører os til hotellet. De næste 7 nætter har vi ophold på hotel med All Inclusive Light. Dagen efter bruger vi på at falde til, nyde vores hotel og måske tage en dukkert i poolen eller gå en tur til stranden.

Dag 3. Udforsk Nationalparken Krka og besøg i den historiske by Sibenik
I dag skal vi besøge nationalparken Krka, der er en af de smukkeste naturperler i Kroatien. Krka, som også bliver kaldt ”mini Plitvice”, blev erklæret nationalpark i 1985, oprindeligt for at beskytte floden Krkas økosystem. Der er i alt 17 naturlige barrierer, som danner et utal af små og store vandfald, hvoraf det højeste er mere end 45 m. Terrænet kan godt være noget ujævnt, så det er også vigtigt at have gode sko på i dag. Fra parken kører vi til Sibenik, der trods sin størrelse har et ganske imponerende CV: en UNESCO-beskyttet katedral, steder hvor der er optaget scener til Tv-serien ”Game of Thrones”, en hyggelig strandpromenade, maleriske røde tage og imponerende renæssancearkitektur.

Dag 4. Tid til afslapning og oplevelser i Vodice
Dagen kan bruges til præcis lige så meget eller lidt, du har lyst til.
Vores rejseleder hjælper naturligvis, hvis du ønsker gode råd til udflugter i nærområdet. Det kan anbefales at gå en tur ind til vores værtsby Vodice, hvor du finder en charmerende havn, smalle gader og små lokale restauranter, hvor der serveres traditionel kroatisk mad.

Dag 5. Skøn sejltur i Kornati
Efter morgenmaden skal vi en tur til søs for at opleve et af Kroatiens mest karakteristiske og velkendte steder, nemlig Kornati Nationalpark. Vi sejler ud fra havnen i Vodice og herfra videre ud til øen Mana. Undervejs nyder vi udsigten til de mange smukke øer, som er en del af nationalparken.
Vi når nu frem til den lille ø Mana, hvor der vil være ophold i 2 timer, så der er god tid til at tage en svømmetur eller bare slappe af inde på stranden. Efterfølgende sejler vi videre til det lille landsbysamfund på øen Kornat. Vi lægger til ved den charmerende ø, hvor der bliver arrangeret en dejlig frokost med fisk, stegt kød, salat og lokale frugter til dessert. Eftermiddagen er på egen hånd, så der er rig mulighed for afslapning.

Dag 6. Til fri disposition
I dag er der ingen planlagt program, så der god mulighed for afslapning.

Dag 7. Smag på Dalmatien
Vi skal i dag smage på nogle af Dalmatiens specialiteter. Når vi har spist morgenmad, kører vi ud til øen Pag, som er landfast via broen Paški Most. Øen ligger ca. 100 km nord for Vodice og er især kendt for sit månelignende landskab. Hovedbyen på øen hedder også Pag, og her finder man en smuk gammel bydel, hvor især Sankt Georgs kirke skiller sig ud.
Vi går en byrundtur i Pag by, inden der venter os en dejlig frokost på en lokal restaurant. Her skal vi smage på en række forskellige specialiteter fra nærområdet. Vi kører nu mod ostefabrikken Gligora i den lille by Kolan, hvor vi skal på en rundvisning og naturligvis smage på nogle af deres oste. På vej tilbage gør vi stop ved en af områdets mange vingårde.
Vi smager på forskellige vine, inden vi sætter kursen mod vores hotel.

Dag 8. Rundtur i Zadar og hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører ned til den gamle bydel i Zadar, der ligger på en lille halvø. Her må der ikke køre biler, så turen fortsætter til fods. Langt størstedelen af den gamle bydel består nemlig af gågader, og det er herligt at slentre rundt i de snævre gader. Herefter letter vi fra Kroatien, og efter ca. 2,5 time er vi tilbage i Danmark. 

Indkvartering

down v arrow

Vi bor på det skønne 4-stjernede Hotel Punta, der ligger ved stranden i byen Vodice  Sibenik-rivieraen. Hotellet har flere swimmingpools, spa-afdeling og tilbyder flotte, komfortable værelser.  

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Fly fra Aarhus til Zadar t/r  
  • 1 stk. indtjekket bagage og 1 stk. håndbagage  
  • Transfer lufthavnen-hotellet  T/R 
  • Ophold i 7 nætter  Hotel Punta i Vodice  
  • Halvpension 
  • 4 x frokoster i forbindelse med udflugter 
  • Sejltur i Kornati Nationalpark  
  • Besøg på ostefabrik i Pag  
  • Udflugt til Nationalparken Krka og Sibenik 
  • Dansk rejseleder 
Gå til toppen af siden