Holland

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Holland er et fantastisk land at rejse i. På denne tur kommer vi hele vejen rundt og oplever både Amsterdam, de flotte tulipanmarker og de små landsbyer.

In stock
Travel Code
FOR-NL-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Holland er et skønt rejseland med store blomstermarker, gartnerier, og ikke mindst den charmerende hovedstad Amsterdam. Turene til Holland, kan kombineres på mange måder, men det kan klart anbefales, at tage af sted i tulipanernes højsæson.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Ankomst i Holland

Turen går sydover mod den hollandske grænse, og videre gennem det nordhollandske landbrugsland, inden vi når ud på den ca. 30 km lange Zuiderseedæmning, som blev bygget i forbindelse med de store landindvindinger. Vi holder en pause på dæmningen, for at tage dette fantastiske bygningsværk i øjesyn. Vi når frem til vort hotel til lidt sen aftensmad. 

Dag 2 - Enkhuizen med friluftsmuseet og besøg i Hoorn 

I dag besøger vi byen Enkhuizen og det store friluftsmuseum, som fortæller levende om livet i Holland gennem tiderne. Her findes forretninger, vindmølle, fiskerøgeri, kanaler, landbrug m.m. Der bliver en pause med god tid til at kigge sig omkring. Et spændende møde med Holland, skruet 100 år tilbage i tiden. Herefter fortsætter vi til den charmerende by Hoorn. På gåturen ser vi de mange charmerende huse, og via et par karakteristiske broer, når vi havnen. Den maritime fortid fornemmes stærkt. En af byens store sønner var Willem van Schouten, den første til at nå Sydamerikas sydligste punkt. Han navngav Kap Horn efter sin hjemby. Aftenens middag nydes på hotellet. 

Dag 3 - Forår med blomster

Gå endelig ikke glip af Holland i tulipanernes højsæson! Dagens udflugt tager os gennem de flotte tulipanmarker, og til den 32 hektar store og kendte blomsterpark Keukenhof, højsæsonen er ultimo marts til ultimo maj. Her møder vi det blomsterflor, som Holland er så berømt for. Ikke blot tulipaner kan ses her, men alle løgblomster, stauder og orkidéer. Blomsterne vises i en skøn park, ude såvel som i drivhuse. En smuk dag i blomsternes tegn! Middag på hotellet. Hvis ønsket, kan der arrangeres besøg på blomsterauktion (tidlig morgen). Det resterende dagsprogram kan tilpasses.  

Dag 4 – Udflugt til Amsterdam

Besøg i Hollands hovedstad Amsterdam! Her bliver der en byrundtur, hvor vi kommer forbi de mest kendte seværdigheder, bl.a. kongeslottet, museerne, Dam-pladsen med frihedsmonumentet, det gamle jødiske centrum Waterlooplein m.m. For de, der har lyst, bliver der også tid til at tage på en kanalrundfart. Fra søsiden får man det allerbedste indtryk af Amsterdam, og kan beundre de mange karakteristiske huse, som ligger med gavlen ud til kanalerne. Der bliver god tid til at opleve Amsterdam, inden vi vender tilbage til hotellet. 

Dag 5 – Hjemrejse 

Efter tidlig morgenmad går turen nordpå. Vi kører gennem Nordtyskland, og ved grænsen bliver der mulighed for indkøbspause. Hjemkomst ud på aftenen. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 5 dage
  • Ophold i 4 nætter
  • Halvpension på hotellet
  • Udflugt til Amsterdam
  • Enkhuizen friluftsmuseum 
  • Entré Keukenhof 
  • Dansk Rejseleder
Gå til toppen af siden