Prag

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Kom med til Tjekkiets fantastiske hovedstad Prag. En rejse, hvor du blandt andet kommer med på byvandring og oplever Prags flotte arkitektur i borgområdet og ved Karlstejn Slot.

In stock
Travel Code
FOR-CZ-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Byen med de 100 tårne. - Den Gyldne Stad - ja Prag har mange navne. Gennem årene har byen tiltrukket gæster fra store dele af verden, og det er forståeligt. Her er en behagelig atmosfære og skøn stemning. Derudover er prisniveauet stadig forholdsvis lavt, så man får meget for pengene i Prag.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Afrejse og byrundtur i Berlin 

Kursen er sat mod Prag, inden vi når så langt, tager vi et stop i Tysklands hovedstad Berlin. Vi kører en byrundtur på Unter den Linden og Kurfürstedamm, inden vi tager en overnatning på et hotel i den sydlige del af byen. 

Dag 2 – Prag med lille byvandring 

Efter morgenmaden, pakker vi bussen og kører mod Tjekkiets hovedstad Prag, hvor vi er fremme i løbet af eftermiddagen. Vi tjekker ind på hotellet og derefter går vi en lille byvandring. Vi ser Rådhuspladsen og de charmerede gader med de farvestrålende huse.  At gå en tur ud i Prags gader, byder på den ene seværdighed efter den anden. Byens livlige, gamle handelsgader og pladser samt de historiske bygninger gør byen til noget helt særligt. 

Dag 3 – Karlstejn Slot og Nizbor Glasværk 

I dag skal vi på udflugt uden for Prag, vi kører først mod det imponerende Karlstejn Slot. Slottet ligger stille og fredeligt i den lille by af samme navn. Det blev grundlagt tilbage i 1348 og har tidligere været brugt til opbevaring af de kongelige skatte for Karl IV af Bøhmen. Der bliver god tid til at gå rundt om borgområdet og gå en tur indenfor på slottet. Eftermiddagen bruger på vi på det familieejede glasværk i Nizbor. Under besøget bliver vi vist rundt og overværer alle processerne i glasfremstillingen, der er gået i arv gennem generationer. 

Dag 4 – Borgområdet og sejltur på Moldau 

Midt på formiddagen bringer bussen os op til Prags borgområde, hvor vi udover borgen med de 3 borggårde, bl.a. finder den store Vitus Katedral, den gyldne gade og flere andre smukke bygninger. Kl. 12 er der vagtskifte ved slottet. Eftermiddagen er på egen hånd i Prag. Om aftenen skal vi på en sejltur på Moldau, hvor vi nyder den smukke by fra søsiden. Ombord serveres aftensmad i form af buffet. Aftenen slutter med besøg ved Krizikfontænen, hvor vi oplever et fantastisk show med springvand, lys og musik. 

Dag 5 og 6 – Dresden og retur til Danmark 

Vi kører nordpå igen og gør stop i Dresden, hvor vi besøger det det gamle centrum, som er total genopbygget efter det voldsomme bombardement i 1945. Vi ser bl.a. Frauenkirche, Semperoper og meget mere. Derefter kører vi mod vores overnatningshotel. På sidste dagen kører vi mod Danmark og har passende stop undervejs.  

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

 • Bus i 6 dage 
 • Ophold i 1 nat i Berlin
 • Ophold i 3 nætter i Prag
 • Ophold i 1 nat ved Dresden 
 • Halvpension  i Berlin og Dresden
 • 2 x middag på restauranter i Prag 
 • 1 x middag ifm. sejltur
 • 1 x frokost på dag 6 
 • Entré til Karlstejn Slot  
 • Entré og rundvisning på Nizbor Glasværk
 • Entré til Krizikfontænen
 • Sejltur på Moldau
 • Dansk rejseleder 

Bemærk: Rejsen er ikke velegnet for gangbesværede, da kørsel med bus de fleste steder ikke er muligt.

Gå til toppen af siden