Bestil

Tallinn

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Oplev Estlands hovedstad Tallinn. Byen er en af Europas bedst bevarede, derfor bliver det en tur fyldt med historiens vingesus og masser af middelalderidyl.

In stock
Travel Code
FOR-EST-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Ta’ med på en dejlig rejse, hvor vi skal opleve Estlands romantiske hovedstad Tallinn. I denne historiske by, hvor det siges at Dannebrog faldt ned fra himlen, oser det af middelalderidyl og byen er en af Europas bedst bevarede hovedstæder.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1- Afrejse og byvandring  

Tallinn er kun en kort flyvetur fra Danmark og vi ankommer til byen hen på eftermiddagen. Vores transferbus vil køre os ind til byen, hvor vi bor på et centralt beliggende hotel. Til aften er der en dejlig middag på hotellet, hvorefter vi går en aftentur med vores rejseleder. 

Dag 2 – Byvandring i flotte omgivelser  

Efter morgenmaden skal vi opleve Tallinn til fods.  Vi kommer rundt i byen med ringmur, forsvarstårne med navne som Tykke Margrethe og Lange Hermann og en middelalderlig bykerne. Vi ser bl.a. Rådhuspladsen og Den Danske Konges Have. Det var her, ifølge historien, at Dannebrog faldt ned fra himlen under Kong Valdemar Sejrs korstog i 1219. Tallinn betyder i øvrigt danskerbyen. Gåturen bringer os op på Dombjerget med bl.a. Domkirken og den russiske ortodokse kirke, Alexander Nevskij.  Dombjerget byder også på smukke udsigter over byen. Tallinn er en fin by til lidt shopping og prisniveauet er stadig lavere i Estland, så der bliver naturligvis tid til at handle lidt og opleve cafélivet. I bl.a. Katarinas Passage kan vi købe strikvarer, keramik, smykker, rav osv. 

Dag 3 – KGB Museet, Skt. Olai kirken og tid på egen hånd 

I dag skal vi blive meget klogere på tiden under det Sovjetiske styre. På det nuværende Hotel Viru havde det det hemmelige politi KGB, deres hovedkontor på 23 etage. Vi får et indblik i måde hvorpå de overvågende deres egen befolkning og de udenlandske besøgende. Turen går videre mod Skt. Olai-kirken med det 124m høje spir. Den menes at være grundlagt af danskerne på Kong Valdemar Sejrs tid. Eftermiddagen er på egen hånd, og det kan anbefales at gå en tur op ad gaden Vene. Her findes der mange små hyggelige gårdmiljøer, hvor kunstgallerier og beværtninger ligger side om side. Det er også her vi finder Dominikanerklosteret, som er en af Tallinns ældste bygninger. 

Dag 4 – Udflugt til Estlands naturskønne nordkyst og sen hjemrejse 

Efter et par dejlige dage i byen, skal vi på turens sidste dag på udflugt til nordkysten af Estland. Inden vi når der til, kører vi en tur forbi Sangfestivalpladsen, hvor op mod 25.000 sangere iklædt i de farverige nationaldragter, hvert femte år afholder de store sangfestivaler. Vi kører nu ud af Tallinn og op mod den historiske havneby Paldiski også kaldet porten til Baltikum. Dagens udflugt går også forbi Rannamoisa-klipperne, hvor vi nyder udsigten over Østersøen. Der er også stop ved det maleriske vandfald Keila Joa. Efter en dejlig rejse og udflugtsdag, køre vi mod lufthavnen ved Tallinn og flyver den korte tur hjem mod Danmark igen.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

 • Fly fra Billund eller København til Tallinn t/r  
 • Indtjekket bagage eller håndbagage
 • Bustransfer til lufthavnen i Danmark t/r 
 • Transfer til hotellet t/r
 • Ophold i 3 nætter i Tallinn
 • Halvpension på hotellet
 • Byvandring i Tallinn 
 • Entré og rundvisning på KGB-museet 
 • Besøg i Skt. Olai kirken 
 • Udflugt til Estlands nordvestlige hjørne  
 • Dansk rejseleder
Gå til toppen af siden