Østrig, Schweiz og Lichtenstein

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Med base i den idylliske by Feldkirch, kan du komme med på en 7 dages tur, hvor vi oplever 4 forskellige lande.

In stock
Travel Code
FOR-OS-003

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Fantastisk tur over alle grænser - nemlig grænserne til Tyskland, Østrig, Schweiz og Liechtenstein. Med base i Feldkirch venter der mange dejlige oplevelser

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 - Vi er på vej 

Vi krydser grænsen ved middagstid. Herefter går turen ned gennem Tyskland, hvor vi har en overnatning undervejs. 

Dag 2 - Feldkirch 

Vi sætter kurs mod vores værtsby Feldkirch, hvor vi har ophold på et dejligt, centralt beliggende hotel. Efter indkvartering går vi en hyggelig tur i den gamle middelalderlige by, der har det historiske Schattenburg som sit vartegn.  

Dag 3 - Schweiz 

Ad den smukkeste rute kører vi  gennem Wildhaus til Schwägalp, der ligger foden af det imponerende bjerg  Säntis. Her kan de modige tage svævebanen op til toppen i 2504 m højde (ikke inkl.). I Appenzellerland, er der en stolt tradition for fremstilling af ost, så i den lille by Stein besøger vi et lokalt osteri, hvor de står klar med smagsprøver. Vi kommer også til St. Gallen, hvor vi besøge den imponerende katolske domkirke bygget i barokstil.  

 

Dag 4 -  Liechtenstein 

Inden vi når til Lichtensten kommer vi forbi den lille Schweiziske landsby, Werdenberg. Vi går en tur langs søen,  hvor vi ser de smukke gamle huse og slottet. Vi gør ophold i kurbyen Bad Ragaz, hvor vi ser den smukke kurpark. Vi kommer nu frem til Lichtensteins hovedstad Vaduz. Her residerer landets fyrste Hans Adam d. 2. og ellers er den lille by kendt for kunst og frimærker. Efter besøget i et af verdens mindste lande, går turen hjem til Feldkirch. Om aftenen tager vi op til Schattenburg, hvor vi skal have deres berømte wienerschnitzler til aftensmad. 

Dag 5 - Silvretta

Vi kører ad en af Europas smukkeste panoramaveje når turen går via Bludenz og den kønne Montafondal og videre af højalpevejen, Silvretta. Eventyrlige landskaber med hårnålesving bringer os op til Bielerhöhe i 2040 meters højde. Vi fortsætter gennem den smukke Paznaunda og gør stop ved lavinemuseet i Galtür. Efter en oplevelsesrig dag i de høje bjerge er vi tilbage på vores hotel hen under aften. 

Dag 6 - Rothenburgob der Tauber 

Vi siger farvel til Feldkirch og kører nordpå til den hyggelige by Rothenburg ob der Tauber. Byen, der altid er et besøg værd og skulle I lige stå og "mangle" et stykke julepynt en sommerdag kan det købes i julebyen. Vi hygger os i byen med de flotte gamle bindingsværkshuse, inden vi fortsætter til vores overnatningshotel. 

Dag 7 - Hjemrejse 

Vi er nu nået til turens sidste dag, hvor vi efter morgenmaden pakker bussen og fortsætter mod den dansk-tyske grænse, hvor vi gør et stop så der bliver tid til at handle lidt ind. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:  

 • Bustur i 7 dage 
 • Ophold i 2 nætter på overnatningshoteller i Tykland
 • Ophold i 4 nætter på hotel i Feldkirch
 • Halvpension på hotellerne 
 • Wienerschnitzel på Schattenburg dag 4 
 • Udflugt til: Lichtenstein, Schweiz, Silvretta 
 • Entréer til: Schaukäserei Stein inkl. en lille ostesmagning, Alpinarium Galtür 
 • Dansk rejseleder 
     Gå til toppen af siden