Bestil

Bornholm

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Besøg Bornholm på denne dejlige 5-dages tur rundt på øen. På de 5 dage kommer I rundt på hele Bornholm og oplever øens fantastiske natur og hyggelige byer.

In stock
Travel Code
FOR-DK-004

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Der er ikke mange steder i Danmark, hvor man kan opleve så meget forskellig natur, som på Bornholm. Fra de stejle og vilde klipper, til de smukkeste sandstrande, de dybe søer og den imponerende skov - Bornholm har det hele.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Afrejse og ankomst i Allinge 

Efter opsamling, går turen over Fyn og Storebæltsbroen, forbi København og endelig over Øresundsbroen, inden vi rammer Sverige. Her kører vi direkte til Ystad, hvorfra vi tager færgen til Rønne på Bornholm. Ombord på færgen er der mulighed for at købe mad og drikke. Efter ankomst, kører vi til vores hotel i Allinge, og om aftenen nyder vi middagen i hotellets restaurant.  

Dag 2 – Helligdomsklipper, Natur Bornholm, Svaneke og Due Odde 

I dag, skal vi på en klassisk rundtur på Bornholm. Vi starter med historiefortællinger ved det russiske mindesmærker fra 2. verdenskrig, der står på kirkegården i Allinge. Langs den smukke strandvej, går turen nu videre, mod de imponerende Helligdomsklipper, og dernæst besøg på Natur Bornholm i Åkirkeby. Her kommer vi på en lille rejse i tiden, og bliver klogere på Bornholms tilblivelse, natur og geologi. Til frokost, når vi til Svaneke, og hen på eftermiddagen gør vi ophold ved Årsdale gamle mølle, og skal naturligvis forbi Dueodde med de fantastiske klitområder, der strækker sig milevidt, på begge sider af Dueodde Fyr.  

Dag 3 – Østerlars Rundkirke, Ekkodalen, Rytterknægten, Rønne og Vagn Havn 

Hvad er bedre, end at starte dagen med et besøg i den smukke Østerlars rundkirke. Dernæst skal vi opleve Ekkodalen, der ligger i Danmarks tredjestørste skov, Almindingen. Videre går turen nu mod Rytterknægten, Bornholms højeste punkt, hvor der er mulighed for at gå en tur op i tårnet. Inden frokost, når vi også forbi Stubbeløkken Granitbrud, hvor der er blevet udvundet Rønnegranit i over hundrede år. Dagens frokostpause holder vi i Rønne, inden vi triller videre til Teglkås, Ginesminde og Ringebakkebruddet. Dagens sidste stop, bliver i den lille by Vang ved havnen. 

Dag 4 – Opalsøen, Hammar Havn, Hammershus og Kræmmerhuset 

Dagen starter med besøg ved Opalsøen, og dernæst ved den lille Hammerhavn. Herfra kører vi til Hammershus, Nordeuropas største ruinkompleks, hvor vi går en tur mellem de gamle ruiner. Dagens frokost, spiser vi hos Lola, på Restaurant Bolsterbjerg. På hjemturen stopper vi ved Kræmmerhuset, som er en butik med flot lokalt håndværk.  

Dag 5 - Hjemrejse 

Vi må desværre tage afsked med skønne Bornholm. Efter dejlig morgenmad, påbegynder vi hjemturen. Vi sejler fra Rønne tilbage til Ystad, kører gennem Sverige til Øresundsbroen, tværs over Sjælland og derfra videre hjem.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 5 dage inkl. broafgift
  • Bornholmslinjen fra Ystad til Rønne T/R 
  • Ophold i 4 nætter på Hotel Allinge - All incl. Light på hotellet (drikkevarer til middagen)
  • 1 x frokost hos Lola 4. dag 
  • Entré til Natur Bornholm 
  • Entré til Østerlars Rundkirke 
  • Dansk rejseleder 

All Inclusive Light

Daglig morgenmad og middag med fri drikkevarer (Svaneke øl, husets vin, vang og kaffe/the) 3 timer kl. 18-21.
Fri "tag selv" kaffe/the og juice om eftermiddagen.

Gå til toppen af siden