Bestil

Fanø og Mandø

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Tag på et spændende ø-hop ved Vadehavets naturskønne øer Fanø og Mandø. Oplev kilometervis af klitter langs det brusende hav, hyggelige brostensbelagte gader og rigt dyreliv. 

In stock
Travel Code
FOR-DK-005

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Tag på opdagelse på Vadehavsøerne med dygtige lokalguider 

 Vi skal udforske de to dejlige øer i vadehavet Fanø og Mandø. Fanø er en gammel skipper ø og det afspejles i såvel arkitekturen i de to byer, Nordby og Sønderho, som i øens kultur og musikliv. På den 17 kilometer lange ø finder man sandstrande, klitter, heder, plantager og marskkyst. Øen er en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Den mindre ø, Mandø, er et paradis for naturelskere, og man kan ved lavvande komme dertil med traktorbus. Øen er et mekka for fugleelskere og et godt sted, at se trækfugle både forår og efterår. Man kan også opleve stilheden og nattemørket, eller måske en efterårsstorms rusken. 

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 – Fanø med lokalguide og aftenunderholdning 

Vi sætter kompasset mod vest. Inden længe er vi fremme ved Esbjergs flotte vartegn, den imponerende 9 meter høje skulptur af Svend Wiig Hansen ”Mennesket ved Havet”. Turen går nu mod Fanø, hvor vi skal på ø-rundtur med vores lokalguide, der er ved vores side de næste 2 dage. Vi starter med at køre til Fanø Bad, med de mange ferielejligheder, sommerhuse og strandvillaer. Senere går vi en lille byrundtur i de hyggelige, gamle gader i Nordby. Vi skal også besøge Skibsfart- og dragtmuseet. Om aftenen er der underholdning af et par lokale damer iført Fanødragter. De vil fortælle om de flotte dragter, samt synge lokale viser akkompagneret af musik. 

 

Dag 2 – Rundt på Fanø 

Dagens første stop bliver i Danmarks hyggeligste landsby, Sønderho. Her skal vi på en byrundtur mellem de mange smukke stråtækte huse, se den gamle salskirke med hele 15 kirkeskibe. Turen fortsætter til Albo Fuglekøje, hvor vores guide fortæller mere om Fanøs rige dyreliv. I Rindby ligger ”Kunstladen”, et slaraffenland fyldt med lokalt kunsthåndværk og andre lokale specialiteter, så der vil være rig mulighed for at få en lille souvenir med hjem. 

 

Dag 3 – Guidet ø-rundtur med Mandøbussen  

I dag skal vi på en spændende udflugt til Mandø, der er den mindste af de danske øer i Vadehavet. I Vester Vedsted tager vi ”Mandøbussen” og kører ad ebbevejen til Mandø. Vi skal på en guidet ø-rundtur med Mandøbussen. Vi kommer rundt på det meste af øen, og undervejs vil der blive fortalt om landskabet og livet på øen.  

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen Inkluderer:

 • Bus i 3 dage 
 • Færgeoverfart Esbjerg - Fanø t/r 
 • Ophold på Fanø Night & Stay - halvpension 
 • Frokost x 3 
 • Kaffe og kage dag 2 og 3 
 • Byrundtur i Nordby og Sønderho 
 • Entré til Fanø Skibsfarts- og Dragtmuseum 
 • Lokal underholdning om aftenen dag 1 
 • Lokalguide på Fanø i 2 dage 
 • Lokalguide på Mandø 1 dag 
 • Mandøbussen 
 • Chauffær som rejseleder
Gå til toppen af siden