Sydsjælland & Møn

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Kom med på en smuk 3-dages tur rundt på Sydsjælland og Møn, hvor I blandt andet kan opleve det smukke Skovtårn ved Gisseldfeld Kloster og den fantastiske natur på Møn.

In stock
Travel Code
FOR-DK-006

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Der venter os overvældende natur, glaskunst, historier fra gamle dage og ikke mindst det imponerede Skovtårn. 

På Sydsjælland tårner Stevns Klint sig op, der er en del af UNESCO Verdensarv og et af de smukke steder vi vil besøge på denne tur. Derudover venter der os et væld af oplevelser, vi skal b.la. besøge Holmegaard Værk, hvor der er fuld fokus på design og kunsthåndværk. Vi skal rundt på Møn med lokalguide, og opleve en verden af i går på Thorvangs Samlermuseum i Stege. Det store overblik får vi, når turen går op i toppen af det imponerende Skovtårn, der er placeret 135 meter over havets overflade. 

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1

Når vi er blevet samlet op i vores hjembyer, går turen mod Sydsjælland. Dagens først besøg er ved Holmegaard Værk. Det har været med til dansk kunsthåndværk internationalt anerkendt, og Holmegaard Værk der netop gennemgående en renovering og modernisering af de historiske industribygninger. Vi skal på en spændende rundvisning med en efterfølgende frokost. Turen går nu ud i naturen og næste stop er ved Stevns Klint, som er optaget til UNESCO Verdensarv. Vi stopper i Højerup, som er et af bedste steder at opleve Fiskeleret og Stevns Klint. Sidst på eftermiddagen kører vi forbi Gjorslev Gods og stop ved Vallø Slot. 

Dag 2

Vi spiser en god morgenmad, inden vi sætter kursen mod Møn. Her besøger vi Thorvangs Samlermuseum i Stege. 

Her oplever vi en verden af i går. Der er god tid til at gå gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af alverdens ting fra de skønne dage, hvor farfar var ung. Efterfølgende spiser vi frokost i den hyggelige Café Tot, inden vi skal på rundtur på Møn sammen med lokalguiden Helge. Vi besøger den helt specielle halvø, Ulvshale og via den lille bro fortsætter vi til den idylliske ø, Nyord, hvor man uvilkårligt føler sig hensat til 50’ernes danske landsbyidyl. Vi skal naturligvis også forbi Møns Klint, hvor vi nyder den enestående natur og vi høre mere om biodiversiteten, Danmarks tilblivelse (istiden / kridttiden).  

Dernæst kører vi til Liselund Slot, hvor vores guide vil vise os rundt i slotsparken og omkring slottet. Vi slutter af med en kop kaffe og et stykke kage i slottes hyggelige café. Hen på eftermiddagen tager vi afsked med Helge og det fantastiske Møn, og kører tilbage til vores hotel i Køge. 

Dag 3

Vi er nu kommet til turens sidste dag, efter morgenmaden kører vi mod Midtsjælland, hvor vi skal besøge Camp Adventure, der ligger der ligger i skovene ved Gisselfeld Kloster. Her venter der os unikke naturoplevelser midt i smukke Sjællandske natur. Hovedattraktionen er det imponerende Skovtårn, der når 145 meter over havets overflade, og er det højest tilgængelig punkt på Sjælland. Der er sat god tid af, til at man kan gå hele vejen op i toppen af tårnet. Ved middagstid kører vi mod den charmerende havneby Karrebæksminde. Byen er helt sin egen – en blanding af lystbådehavne, fiskeri samt skønne sandstrande. Her får vi serveret en æggekage på Kanal Kroen og nyder udsynet til havnen. Efter et godt måltid, kører vi af de små veje langs den Sjællands sydkyst via Skælskør, inden vi krydser Storebælt og kører det sidste stykke mod Jylland. 

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

 • Bus i 3 dage inkl. broafgift 
 • Ophold i 2 nætter på Comwell i Køge 
 • Halvpension på hotellet
 • 3 x frokost 
 • Entré og rundvisning på Holmegaard Glasværk 
 • Rundtur ved Stevns Klint 
 • Entré Thorvangs Samlermuseum i Stege 
 • Guidet rundtur med lokalguide på Møn 
 • Rundtur ved Liselund Slot m. kaffe/kage 
 • Entré til Skovtårnet i Camp Adventure 
 • Chauffør som rejseleder

Foto af: Rasmus Hjortshøj

Gå til toppen af siden