Odsherred & Orø

Vi skræddersyer din rejse – kontakt os for et tilbud

Oplev Sjællands fantstiske vestkyst på en 3-dages tur med bus og hotel. Du kommer blandt andet forbi Orø og får et besøg på Danmarks største vingård.

In stock
Travel Code
FOR-DK-007

Det kan du glæde dig til

down v arrow

En herlig bustur, hvor vi oplever en særlig del af Sjælland, og den idylliske ø Orø i Isefjorden. Med kyst og strand på alle tre sider, er Odsherred et pragtfuldt sted at besøge. I de bakkede landskaber, er der smukke udsigter og et væld af attraktioner. På tuen slår vi et smut forbi Danmarks største vingård, Dyrehøj, vi bliver vist rundt på Orø og besøger interessante folk ved Lammefjorden.

Dagsprogram

down v arrow

Dag 1 - Dyrehøj Vingård og Rørvig 

Kursen er sat mod Sjællands vestkyst. Vi skal besøge Danmarks største vingård, Dyrehøj, hvor vi får en rundvisning i deres vineri, og i marken, dernæst slutter vi af med smagsprøver og en dejlig frokost i de skønne omgivelser. Hen på eftermiddag, fortsætter vi op gennem det naturskønne Odsherred, og slår en smut forbi Café Udsigten. Herfra er der en af Danmarks nok smukkeste udsigter over Sejerøbugten. Vi får kaffe og kage på terrassen, inden vi kører mod vores hotel i Rørvig.  

Dag 2 – Udflugt til Orø  

I dag skal vi med intet mindre end 4 forskellige færger. Først tager vi den hyggelige færgeoverfart til Hundested, og dernæst videre med Sølager-Kulhuse færgen. Turen går nu mod Hammer Bakke Havn, hvor vi tager færgen til dagens udflugtsmål, Orø. Her bliver vi mødt af en lokalguide, der vil tage os med rundt, og fortælle spændende historier fra øens fortid. Vi spiser frokost på øens charmerende kro, herefter turen går mod fastlandet igen. Her skal vi med dagens sidste færge, der sejler os til Holbæk. 

Dag 3 – Malergården og fortællinger fra Lammefjorden  

Vi forlader Rørvig og drager ned mod Lammefjorden. Her starter vi ud med en tur på Malergården, der tidligere tilhørte maleren og billedkunstneren Sigurd Swane. Vi får en omvisning, med en grundig introduktion til Sigurd Swanes kunstnerhjem. Senere har vi en aftale med grøntsagsavler Arne Andersen, som er 4. generation på Lammefjorden. Vi hører om de imponerende pumper på pumpestationen, der nogle gange pumper mere end 25 millioner kubikmeter vand ud af fjorden, for at kunne holde den tør.

Udfyld nedenstående formular og vi skræddersyer et tilbud til dig

down v arrow

down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer: 

  • Bus i 3 dage inkl. broafgift 
  • Diverse færgeoverfarter  
  • Ophold i 2 nætter på Rørvig Centret.
  • Halvpension på hotellet
  • 3 x frokost  
  • Rundvisning og smagninger på Dyrehøj Vingård 
  • Entré og omvisning Malergården 
  • Guidet rundvisning og informationstur ved Lammefjorden 
  • Guidet rundtur på Orø 
  • Chauffør som rejseleder
Gå til toppen af siden